CE FACI IN WEEKEND? Sfarsitul de saptamana ne intampina cu multe festivaluri si targuri

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 17:19

Ilinca Obadescu va spune unde sa o sa sfaraie gratarele si ce bunatati se vor coace in ceaune!

Finalul de saptamana este bogat in serbari si targuri de toamna. La Bran, e Festivalul Branzei si al Pastramei.
La Cluj, gospodinele tarii isi dau intalnire la Targul de Gastronomie si Traditii! Tarabele vor fi pline ochi de miere si prajituri de casa. Nu vor lipsi nici micii moldovenesti, sarmalele si tochitura. Intreaga atmosfera va fi antrenata de concerte de muzica populara.

In maramu, Festivalul Castanelor ii invita pe oameni la ospat si muzica buna!Festivalul Berii, Oktoberfest isi deschide portile la Timisoara, cu zeci de surprize.

Nu va dezvalui decat una: degustarea celor mai mari carnati.

Si bucurestenii petrec cu bere in Parcul National. In plus, pentru ei se pregateste un ceaun gigant de 1500 litri plin cu fasole cu carnati. Sambata, 200 de portii se vor imparti gratis incepind cu ora 12.

Daca fasolea cu carnati nu este pe placul dumneavoastra, mergeti in Parcul Lumea Copiilor sa va faceti provizii pentru iarna de la Zilele Recoltei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Timp de trei zile, Oradea este destinatia a zeci de producatori de palinca. Vreti o noapte de distractie pe care sa nu o uitati niciodata? Luati-va un bilet de autobuz de 80 lei si mergeti in cel mai distractiv tur nocturn din capitala!

Acestea au fost recomandarile

mele numai bune sa va mearga la suflet. Sunt Ilinca Obadescu, ne revedem saptamana viitoare.