CE FACI IN WEEKEND. Targurile din capitala si din alte orase isi deschid portile. Iata ce evenimente te asteapta la sfarsitul saptamanii!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Rubrica "Ce faci in weeked" a Stirilor Kanal D iti aduce cele mai tari idei despre cum ai putea sa-si petreci sfarsitul saptamanii.

„De vrei sa fii mai popular/O sa-ti dau un sfat in dar/ Iesi, distreaza-te, petrece!/ Nu uita ca viata trece!” N-or fi cine stie ce versurile acestea, dar pentru ca le-am scris nu dau bani pe cafea in weekend.

Sambata e Ziua Internationala a Poeziei, iar poemele devin valuta forte in 200 de baruri din toata tara. Si ce iubesc mai mult poetii, daca nu soarele si luna? Pe 20 martie veti putea vedea de acasa o eclipsa partiala.

Spectacolul de pe cer incepe in jurul orei 10:45 si se termina la 13:05! Si cum primavara s-a instalat, targurile isi deschid portile!

Timp de trei zile, voia buna si mancarurile preferate ale romanilor vor transforma Piata Unirii din Cluj in punctul zero al distractiei! Carnea va sfarai pe gratare, in timp ce, alte maini pricepute, vor pregati produse traditionale de post. Tot aici veti gasi de vanzare cojoace, bijuterii, ii, straiele taranesti si fel de fel de tesaturi.

In capitala, weekendul acesta degustati si cumparati la preturi de chilipir cele mai bune vinuri! Evenimentul reuneste peste 100 de producatori, importatori si distribuitori! Nu e vin pe care sa nu-l gasiti aici! V-ar placea sa aveti o gradina plina de flori? In Alba Iulia e Targul Gradinarului, puteti admira si cumpara de aici o multime de flori, arbusti si pomi.

##VIDEO134683##

Vreti distractie? Intr-un dictionar ilustrat, langa definitia acestui cuvant ar putea fi pusa fotografia unei hore armanesti.

Doar o stim cu totii: nimeni nu petrece mai bine ca ei! Duminica aceasta, la Palatul National al Copiilor, macedoromanii sarbatoresc prin cantec, dans si poezie venirea primaverii. Iubiti adrenalina si vreti sa fiti macar o ora detectivi? Porniti in aventura jocului Rooms Escape! E cel mai nou mod de a va petrece timpul cu prietenii.

Concerte sunt cu duiumul weekendul acesta. Vineri, in Bucuresti, puteti dansa pe muzica Loredanei.
Sau puteti sa va exersati miscarile din sold pe ritmuri de taraf cu Diana Matei! Daca de Ziua Indragostitilor nu v-ati rasfatat perechea, mai aveti acum o sansa! Luati 2 bilete la concertul Directiei 5! Ar fi, totusi, o problema financiara: pentru a intra in sala trebuie sa platiti peste 200 de lei. Am si o solutie economica pentru cei care vor sa petreaca o seara romantica. Iata cat costa o seara la cinema cu de toate: film, popcorn, nachos si racoritoare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”