Ce faci in weekend? Vezi ce alternative de distractie ai la sfarsitul acestei saptamani!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 aug 2021, 20:40

Nu stiti ce sa faceti in acest sfarsit de saptamana? Oriunde v-ati afla, Ilinca Obadescu, va ajuta sa faceti cea mai buna alegere pentru ca weekend-ul sa fie savurat din plin.

Parca ne-a mai revenit inima la loc, vine weekendul si odata cu el 1.000 de posibilitati de distractie. Le-am selectat pe cele mai importante si vi le servesc chiar acum, pe banda rulanta.

Inainte sa pornim la drum, trebuie sa stim cum stam cu vremea, sa nu care cumva sa plecam nepregatiti. De exemplu, daca aveti de gand sa ajungeti prin vestul, nordul sau centrul tarii e musai sa va accesorizati tinuta cu o umbrela.

Si celor care isi vor petrece sfarsitul de saptamana in sud am sa le dau un sfat: nu va uitati ochelarii de soare. Daca ati planuit o minivacanta pe litoral, sunteti obligati sa aveti o crema de protectie la purtator. Soarele va dogori, iar atmosfera pe plaja va fi incendiara!

La asa prognoza, e clar: toata lumea trebuie sa-si faca bagajul si sa se indrepte spre malul marii.
Nu numai vremea e atragatoare, ci si petrecerile anunate. Andreea Balan si Keo... nu, nu s-au impacat... dar vor concerta pe aceeasi scena, la Cernavoda. Alaturi de ei ii puteti vedea pe Matteo, Nicole Chery, Whatsup, Skizzo Skilss si Deep Central.

Astazi e ziua Marinei, iar la Constanta e sarbatoare mare! Vor fi de toate: ceremoniale militare, religioase, dar si o parada navala si mai multe concerte. Insusi zeul Neptun va lua parte la  jocurile marinaresti si la focul de artificii.


Si mai am un pont pentru dumneavoastra, daca va prinde sfarsitul de saptamana pe litoral. Vineri si sambata, langa Mamaia Sat are loc concertul Sunwaves, muzica house cat cuprinde pentru cei care vor sa danseze cat e noaptea de lunga. Va sfatuiesc sa ajungeti la petrecere inainte de miezul noptii, veti scoate din buzunar 70 de lei. Intarziatii vor plati cu 20 de lei mai mult.

Daca in locul soarelui dogoritor, preferati racoarea unei sali de cinema, aveti de unde alege.

##VIDEO119711##

"Hai sa fim politisti" este o comedie spumoasa! Doi prieteni la catarama parasesc metropola in care i-a purtat viata si se intorc in oraselul lor de bastina. Ca sa mai uite de probleme, se duc la cel mai tare bal mascat. Imbracati in uniforme de politisti, cei doi amici devin senzatia cartierului, asta pana cand incep problemele cu gansterii si detectivii vanduti mafiei. Daca vor face sau nu fata provocarilor vedeti la cinema!

A doua premiera o recomand calduros indragostitilor.
Credeti-ma pe cuvant,  un barbat care isi ia in brate partenera in timpul unui film de groaza are mari sanse sa ajunga in inima ei. In filmul "Si ne izbaveste de cel rau"- Sarchie si partenerul lui, Butler, sunt trimisi sa investigheze un incident bizar. Evenimentele care urmeaza ii vor pune la grea incercare... Oare cum se va sfarsi lupta cu fortele malefice care ameninta orasul?

La petreceri… inainte! Sambata se anunta distractie pe cinste la Galati, acolo unde Maria Dragomiroiu va canta si va dansa pana cand i s-or rupe opincile!

Aradenii, pe de alta
parte, vor dansa pe hiturile lui Puya si ale Loredanei, invitati de onoare la Zilele Orasului. Artistii vor urca pe scena in jurul orei 19. Aveti grija sa nu-i ratati!

Timisorenii amatori de muzica electronica vor fi la inaltime in acest weekend. Petrecerea "Salbatici pe Acoperis" are loc chiar de sfanta marie  la Iulius Mall. Biletul costa 25 de lei inainte de miezul noptii si 35 de lei dupa aceea. Daca vreti sa va distrati in stil vip trebuie sa stiti ca obrazul subtire cu cheltuiala se tine- Platiti dublu- 50 de lei.

Ramanem tot in vestul tarii si vorbim acum despre festivaluri. Vineri si sambata primarul unei localitati din Timis vrea sa le dea lovitura de gratie pepenilor de Dabuleni si sa omologheze brandul "Lubenita de Gottlob". Si, ca sa-i convinga pe clienti, i-a chemat la petrecere pe cei mai talentati pepenari din comuna.

Cu burta plina, sau mai bine nu, cei mai antrenati alergatori vor lua parte la maratonul montan de la Sibiu. Traseul parcurs  este foarte simplu pe hartie: inimosii trebuie sa atinga in timp record cele mai inalte varfuri montane din tara- Negoiu si  Moldoveanu.  O cursa de cosmar, ar zice cei nepregatiti- aproximativ 46 km. Startul se da pe heliport, in vecinatatea Vilei Paltinul si tot aici sunt asteptati si finalistii.

Viteza face ca pulsul s-o ia razna, iar adrenalina atinge cote incredibile! Nu trebuie neaparat sa sariti cu parasuta ca sa aveti parte de senzatii tari! Ca activitate de weekend va recomand o cursa de karting. Langa Bucuresti va puteti dovedi aptitudinile de as al volanului pe un traseu de peste 1 kilometru lungime, presarat cu o serie de curbe ametitoare. 10 minute de distractie costa 45 de lei indiferent daca va duceti ziua sau noaptea. Totusi, conduceti prudent si nu uitati de centura de siguranta!

Si un ultim sfat: zambiti ori de cate ori aveti ocazia. Face sufletul frumos!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta