Ce facultate a terminat actorul Ulvi Kahyaoğlu, tânărul actor care a jucat rolul Kerem în serialul Melek: El a debutat pe platourile de filmare în anul 2018, în serialul Bana Bir Çakmak Ver

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2023, 23:40
video Foto(4)

Kerem din serialul Melek, un tânăr carismatic și ambițios, care a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Ce studii are, de fapt, Ulvi Kahyaoğlu!

Ulvi Kahyaoğlu a pășit în lumina reflectoarelor de aproape cinci ani însă cu toate acestea a fost îndrăgit rapid de publicul din Turcia și din străînătate, datorită talentului de care a dat dovadă, încă de la primul rol jucat. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția serialului Melek, în care a interpretat rolul Kerem, ce i-a adus cel mai mare succes de până acum.

Kerem din serialul Melek, un tânăr carismatic și ambițios, care a cucerit publicul încă de la primele roluri jucate

Ulvi Kahyaoğlu a venit pe lume în 1995, în orașul Izmir, într-o familie cu o situație materială bune, care i-a oferit o educație de seama și i-au ghidat pașii către un viitor stabil pe plan profesional. Deși a visat încă din perioada adolescenței să devină un actor renumit, după absolvirea liceului, tânărul a decis să se înscrie la Facultatea de Arte Plastice, în cadrul Universității Dokuz Eylül, pe care a încheiat-o cu succes.

În cele din urmă, Ulvi Kahyaoğlu a hotărât ulterior să urmeze și cursurile unei școli private de teatru, pe care a absolvit-o cu brio și astfel a reușit să își vadă împlinit visul de a deveni actor.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2018, Ulvi Kahyaoğlu a debutat pe platourile de filmare ale producției Bana Bir Çakmak Ver, care a însemnat și primul pas către cariera strălucită din prezent. Treptat, tânărul actor a devenit din ce în ce mai apreciat pentru talentul actoricesc și a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în noi seriale de televiziune. Unul dintre rolurile jucate magistral a fost cel din serialul Melek, între 2019-2021) în care a dat viață personajului Kerem, care i-a adus mare succes și notorietate atât în Turcia, cât

și peste hotare. Cel mai recent proiect în care și-a dovedit talentul a fost rolul jucat in serialul Safir, care s-a filmat chiar anul acesta și care de asemenea a însemnat o mare reușită pe plan profesional.

Citește și: Kerem din serialul Melek, schimbare uluitoare de look, la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent tânărul actor Ulvi Kahyaoğlu

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.