Ce familie frumoasă are Dan Negru! Vedeta Kanal D a apărut pe coperta unei cunoscute reviste, alături de soție și copii

Author: Laura Macovei
Actualizat: 29 nov 2023, 12:41

Ce familie frumoasă are Dan Negru! Vedeta Kanal D a apărut într-o revistă alături de soție și copii

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a postat mai multe fotografii emoționante pe rețelele sociale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prezentatorul TV a apărut pe coperta unei reviste, alături de familia sa.

Fanii lui Dan Negru au fost surprinși să vadă că postarea de astăzi a prezentatorului de pe rețelele sociale este chiar despre el și familia sa. 

Mai exact, cei patru au apărut pe coperta revistei VIVA.

Dan Negru, fotografii emoționante alături de familie

Vedeta Kanal D și-a surprins urmăritorii cu noua sa apariție, alături de soția sa, Codruța, și cei doi copii, Dara și Bogdan.

Iată cât de frumoși sunt împreună!

O dată-n zece ani facem o copertă de revistă, Rar, știu, dar i-am lăsat pe copii să-și trăiască liniștiți copilăria. Codruța are altă meserie, e medic stomatolog și nu e „prietenă” cu revistele. Acu’, sărbătorile din decembrie, ne-au adunat pe o copertă…

„Biserica de acasă” credea Ioan Gura de Aur de aur că e familia,” a

scris prezentatorul pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Promisiunea pe care Dan Negru i-a făcut-o Ronei Hartner, înainte de a se stinge din viață: „Să rămână așa cum am stabilit”

Nu este pentru prima dată când pe rețelele sociale, Dan Negru postează fotografii alături de copiii săi. Deși nu obișnuiește să îi învețe cu lumea mondenă, acesta este extrem de mândru de ei, iar uneori simte nevoia să arate cât de fericit este în preajma lor. 

„Pun rar fotografii cu ai mei. I-am lăsat pe copii să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe TikTok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșală e greu de învins! Un om blând și bun își va găsi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei...Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, a scris acesta la o fotografie postată în toamna anului 2023 pe pagina de Instagram.

Cum a ales Dan Negru să își crească copiii. Ce nu le-a interzis niciodată

Deși o fire agitată, Dan Negru  își găsește mereu liniștea în sânul familiei. Deși alege să își țină familia cât mai departe de lumina reflectoarelor, prezentatorul TV a vorbit despre educația oferită celor doi copii ai săi și când îi învață să spună „nu”. 

Citește și: Kanal D, lider de piață cu editia de aseara a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel național și la orașe

„Când sunt mici și nu au încă puterea de a discerne între bine și rău, le interzic să facă rău. Cu vremea vor afla că așa e bine. Mereu așa s-au crescut copii. Caragiale îl are pe domnul Goe cu părinți care nu interzic nimic copiilor lor”, a spus acesta pentru kanald.