Ce familie frumoasa are Ernest! Baietelul lui de 3 ani pozeaza ca o adevarata vedeta! Nu ratati emisiunea "Ochii din umbra", prezentata de Ernest, in fiecare duminica, de la 22.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 sep 2020, 12:23

Ernest este una din vedetele TV extrem de zgarcite cu aparitiile sale la evenimente mondene. Prezentatorul emisiunii “Ochii din umbra” are o familie frumoasa, alaturi de care isi petrece tot timpul liber.

Cand nu e la filmari pentru emisiunea sa de la Kanal D, Ernest este alaturi de sotia sa, Ada si de baietelul lor. Alexandru Leon are aproape 3 ani si este un copil extrem de energic.

Prezentatorul emisiunii “Ochii din umbra” se imparte intre cariera si caminul sau, incercand sa suplineasca pe cat posibil sarcinile sotiei sale, pentru ca Ernest este un tatic cu norma intreaga.

Despre Alex, baiatul lui, vedeta TV spune ca este ca un mic explorator.

“Distractia numarul unu e sa-i dau voie sa mearga unde vrea si sa faca tot ce vrea. E genul de copil care nu are nevoie de multe jucarii, lui ii place sa descopere lumea in care traieste”, ne declara Ernest, in urma cu ceva timp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De cand

s-a nascut baietelul, Ernest si sotia sa realizeaza periodic, fotografii de studio cu micutul pentru a avea cele mai frumoase amintiri. Iata cateva imagini realizate cu familia lui Ernest chiar la ultimul Craciun.

Ernest este prezentatorul emisiunii “Ochii din umbra”, duminica, de la 22.00, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.