Ce familie frumoasă are Răzvan Lucescu! Cum arată copiii și nepoții antrenorului

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 14 oct 2022, 04:00

Familia Lucescu, la masă

Sursa: fanatik.ro

Răzvan Lucescu (52 de ani) provine dintr-o familie foarte cunoscută, fiind fiul lui Mircea Lucescu și al soției acestuia, Neli.

Născut la data de 17 februarie 1969, Răzvan Lucescu a ajuns la o vârstă venerabilă, a acumulat o avere din sport și are, la rândul lui, acum nepoți. 

Atât din partea lui Matei, fiul său, are o nepoată, iar Marilu, fiica antrenorului, i-a dăruit acestuia trei nepoți, doi băieți și o fetiță.

Ce familie frumoasă are Răzvan Lucescu! Cum arată copiii și nepoții antrenorului 

Prin prisma meseriei pe care o are, cea de antrenor, Răzvan Lucescu a recunoscut că nu are suficient timp pe cât ar vrea pentru a-l petrece cu nepoții.

„Nu pot spune că sunt un bunic bun, nu pot spune că îmi cunosc nepoții foarte bine. Am fost și sunt plecat foarte mult, deci nu aveam cum să ajung să îi cunosc. Ca tată am încercat să fiu destul de liber în idei, le-am dat libertate lor, mereu am zis că un om trebuie să își trăiască propriile experiențe.

(…) Cred că am avut un mare noroc cu soția mea, ea a fost echilibrul în familie. În perioada în care aveau 16-17 ani și nu dădeau de mama lor, sunau la mine și eram foarte fericit.

Nu pot spune că îmi pare rău pentru că sunt în plină acțiune, dar cred că mai târziu îmi voi dori să iau nepoții în lume și să plec cu ei.

Nu am încercat să îi educ (n.r. copiii) către fotbal, iar el crescând într-un anturaj feminin nu a devenit pasionat. Nu știu nici acum de câte ori urmărește, probabil doar când are bunicul său sau eu vreun meci”, declara Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu o antrenează actualmente pe PAOK, românul fiind tehnicianul care a obținut cele mai mari performanțe cu formația elenă. Lucescu jr. a cucerit două Cupe ale Greciei și un campionat cu PAOK Salonic, titlul din 2019 venind la 34 de ani distanță de ultimul campionat cucerit de formația elenă, în anul 1985.

Ca atare, Răzvan Lucescu e divinizat la Salonic, un oraș care respiră fotbal, cu suporteri fanatici.

Citeste si: Cornel Dinu, nemulțumit de pensia pe care o primește. Câți bani ia lunar de la stat

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, are o fabrică de bere!

Băiatul lui Răzvan Lucescu, Matei, a preluat un cunoscut brand de bere al României din perioada de dinainte de 1989 și deține o fabrică de bere a brandului respectiv.

Investiția băiatului lui Răzvan Lucescu a fost de 1 milion de euro.

„Au încercat să mă îndrume către fotbal, bunicul meu a insistat mai mult, dar nu a fost să fie.

(…) Cred că ar fi fost greu să intru în lumea fotbalului, presiunea era mai mare. (…) Am avut o tentativă să fiu portar, dar eram cel mai mic din grupă ca înălțime și mi-am dat seama că poate nu ar fi cel mai bine pentru mine.

Am avut libertatea să îmi aleg propriul drum în viață. Tata era destul de mult plecat în cantonament, când se întorcea acasă eram foarte bucuroși. Cumva încerc să fac diferit acest lucru cu fetița mea, încerc să îmi pun limite, să fiu acasă în fiecare zi până în ora 6 pentru a petrece cât mai mult timp cu ea”, declara Matei Lucescu.

Răzvan Lucescu, căsătorie de mai bine de 20 de ani cu Ana Maria

Răzvan Lucescu și soția lui, Ana Maria, sunt căsătoriți din anul 2000. Rodul dragostei lor sunt cei doi copii ai cuplului, Marilu și Matei.

„Cred că am trecut prin foarte multe provocări. La început este dragostea nebunească, după care încep să se așeze lucrurile, să se ajungă la iubirea profundă. În final ajungi să îți cunoști aproapele, să existe acel respect care poate duce o iubire mai departe. Noi cred că le-am trecut pe toate și trecem în continuare prin aceste stări”, declara Răzvan Lucescu despre iubirea cu Ana Maria.

Citeste si: Răzvan Lucescu, invitat duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.