Ce fel de bărbat își dorește Lidia Buble. Artista a detaliat tiparul ei perfect de soț

Autor: Lavinia Medrea

Lidia Buble, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, se bucură de un succes imens în ceea ce privește cariera ei muzicală, dar nu are atât de mult succes când vine vorba de iubire.

Chiar dacă Lidia Buble a trecut prin mai multe relații care nu au funcționat, artista crede, în continuare, că există iubire adevărată, și știe că există cineva, undeva, păstrat special pentru ea.

Bărbatul ideal pentru Lidia Buble

Invitată la podcast-ul lui Damian Drăghici,  Lidia Buble a vorbit în detaliu despre tiparul perfect de soț pe care și-l dorește.

Cântăreața a dezvăluit că vrea să-și ofere sufletul pe tavă unui bărbat care să merite cu adevărat, care să o prețuiască și care să înțeleagă faptul că are și o carieră foarte importantă, pe care o iubește. De asemenea, își dorește un bărbat înțelegător în ceea ce privește gelozia ei măsurată. 

Citeste si: Ce a spus tatăl Lidiei Buble despre iubitul artistei: „Nu e ce trebuie pentru tine, diferența de vârstă''

„Bărbatul pe care să-l iubesc pentru totdeauna trebuie să mă pună mai presus de nevoile lui, asta fac și eu când intru într-o relație, să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt o persoană cu care se trăiește ușor. Să-mi înțeleagă jobul meu. Nu e ușor să mă vadă, uneori, doar marțea și lunea. Plus doza de gelozie care apare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Să mă iubească și să mă susțină în tot ceea ce fac”, a mărturisit Lidia Buble, în cadrul podcast-ului menționat. 

Cum iubește Lidia Buble. Artista se oferă cu totul

Lidia Buble a mărturisit că are pretenții când vine vorba de bărbați, deoarece își dorește ca cel pe care-l va alege să o merite pe deplin și să-i poată oferi o viață așa cum își dorește orice om.

Pentru că deja are succes pe plan financiar, artista a declarat că este o femeie foarte iubitoare, care iubește ușor și își oferă tot sufletul dacă vede că persoana de lângă ea merită acest lucru. Părinții ei, pentru artistă, sunt dovada vie că dragostea adevărată există.

Citeste si: Cine este, de fapt, bărbatul ”misterios” din viața Lidiei Buble. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

„Nu știu să dau dragoste în doze mici, ci intens. Pentru mine este totul sau nimic, dau totul din prima. De fiecare dată am luptat să mențin o relație sănătoasă și frumoasă. Iubesc necondiționat, fără limite. Există iubire pentru totdeauna, mi-au demonstrat-o părinții mei”, a mai mărturisit Lidia Buble.

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.