Ce fel de bărbat nu poate să accepte Adina Buzatu. Stilista a primit avansuri de la mai multe modele masculine, de-a lungul vieții: „Aș fugi, n-are cum!”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 apr 2023, 05:45

Ce fel de bărbat nu poate să accepte Adina Buzatu. Stilista a primit avansuri de la mai multe modele masculine, de-a lungul vieții: „Aș fugi, n-are cum!”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, Adina Buzatu a vorbit atât despre modă și despre vestimentație, cât și despre ce fel de bărbați n-ar putea accepta pe post de partener romantic.

În fața curiozității fanilor dar și a Oanei Radu, Adina Buzatu a răspuns la mai multe întrebări, cu ocazia venirii ei în ultima ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive.

Ce fel de bărbat nu ar putea accepta Adina Buzatu

Când vine vorba despre stil și modă, Adina Buzatu este expertă în România.

Deținând o paletă vastă de cunoștințe, și pretențiile ei se ridică la ranguri înalte. Stilista a vorbit despre ce fel de bărbați nu ar putea accepta lângă ea, referindu-se la stilul vestimentar abordat de aceștia.

„Un stil vestimentar: logomania legată cu cocălăreala, dacă mă înțelegeți, cu băieții de Dorobanți, n-aș putea. Dacă s-ar pensa cu sprâncenele arcuite, aș fugi, n-are cum! Poate să fie tandru, iubitor, bogat, sexos...”

, a mărturisit Adina Buzatu, punând accent pe faptul că, la prima vedere, contează foarte mult stilul vestimentar al unui bărbat.

Adina Buzatu a recunoscut, de asemenea, că a primit avansuri de la modele masculine de mai multe ori, de-a lungul vieții: „Un model da, de mai multe ori”.

Citeste si: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia! Motivul pentru care îi lasă telefonul acasă: ''Aș fi înnebunit''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebată de Oana Radu cum a gestionat avansurile primite, stilista a răspuns:

„M-am împrietenit, eu cu toți bărbații care mi-au făcut avansuri de-a lungul timpului, că erau modei sau altceva și n-a fost să fie, 99% dintre ei am rămas și prietenă. 

(...) N-aș putea să mă îndrăgostesc de un om cu care lucrez niciodată în viața mea, n-aș putea să mă îndrăgostesc de iubitul sau soțul unei prietene, amice”.

Folosește sau nu Adina Buzatu aplicații pentru modificarea feței 

Punând pe masă subiectul utilizării aplicațiilor pentru modificarea aspectului feței, Oana Radu a întrebat-o pe Adina Buzatu dacă folosește și ea, la rândul ei, acest gen de aplicații.

Citeste si: De câte ori a fost cerută Ana Barnoschi în căsătorie: ''Primesc foarte multe'' Ce intervenții estetice are vedeta

„Nu, nu, nu, chiar uitați-vă la mine pe Instagram, chiar nu. Și nu-mi plac modificările alea exagerate, vă și spun ce fac: în FaceTune, că am o cicatrice, niște semne post-acneice, sunt mici, și mi le netezesc, îmi pun highlight (n.r.: iluminator) pe ochi, dar doar pe ochi, și în SnapSeed accentuez totul, cumva poza se vede mai bine, se vede mai accentuat. Atât, asta e tot ce fac”, a răspuns Adina Buzatu.

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI.