Ce fel de copil a fost Claudiu Bleonț și la ce fel de pedepse recurgea tatăl: „Sunt un fiu care încearcă și își dorește să fie bun”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 21 iun 2024, 12:25

Claudiu Bleonț a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” unde a vorbit despre copilăria sa.

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România, însă, în copilăria sa, Claudiu Bleonț le-a făcut și unele probleme părinților săi, astfel că, tatăl său recurgea și la unele pedepse, uneori mai dure. Află ce fel de copil a fost actorul din articolul de mai jos:

Ce fel de copil a fost actorul Claudiu Bleonț

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, cunoscutul actor Claudiu Bleonț a vorbit despre copilăria sa, despre ce fel de copil era, dar și despre ce au crezut prinții

săi despre el, din punctul lui de vedere. Extrem de deschis și carismatic, Bleonț a răspuns cu sinceritate întrebărilor adresate de moderatorul emisiunii, Denise Rifai.

Claudiu Bleonț a mărturisit de-a lungul timpului că iubește foarte mult Apusenii, că mergea acolo împreună cu tatăl său cu cortul, cu mașina și cu cățelul său.

Denise Rifai a venit, în cadrul emisiunii, cu o întrebare roșie care i-a trezit unele amintiri actorului „De când aveți, la rândul dumneavoastră copil ați spus așa ”Iubește-ți și respectă-ți părinții pentru că acum, în situația de părinte, mi-am

dat seama prin ce au trecut ai mei”. Urmează întrebarea roșie: Ați fost un fiu bun?”

„Eu cred că da, dar vedeam numai din punctul meu de vedere. Deci dacă fac această afirmație, poate că am mâncat bătaie, cu cureaua lui tata, cu capul între picioarele lui pentru că luam doi, destul de frecvent, la matematică. Bănuiesc că nu acopeream o zonă pe care el și-o dorea pentru un băiat.

Și dacă m-aș pune în situația să mă gândesc din punctul lui de vedere, poate că nu am fost un fiu bun. Deci, nu pot vorbi decât în numele meu. În numele meu da, sunt un fiu care care încearcă și își dorește să fie bun. Sunt un proces. Și când mă refer la această filiațio, mă refer de la părinți și mai sus. Încerc să fiu un suflet și să spun un copil pentru că am doar o formă umană.
Capul ăsta nu a aflat decât ce poate el până la vârsta asta și în contextul dat și încerc să fiu un copil, deci un proces de creștere care să onoreze și să spună vieții mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc.”
a precizat actorul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cel mai greu moment prin care a trecut Claudiu Bleonț în televiziune: „Televiziunea mă pune în situația de a fi fără aer!”

Le-a făcut Claudiu Bleonț sau nu probleme părinților în copilărie?

Denise Rifai l-a mai întrebat pe Claudiu Bleonț, dacă, privind în urmă le-a făcut sau nu probleme părinților săi, acesta a răspuns cu aceiași sinceritate: „Ți-am zis. Cred că da. Un exemplu: eram în liceu și făceam colecții de gumă de mestecat. Și aveam un clasor, i-am scos timbrele lui tata din clasor și am furat, de la un coleg alte chestii de acestea.

Și normal că s-a aflat, s-a plâns, le-a dat înapoi, am fost certat și mi s-a dat doi la purtare. Bănuiesc că această situație în care am fost nu i-a căzut bine tatălui meu, avocat fiind, om care a făcut dreptul.”

Cu toate gafele pe care actorul le-a făcut în copilărie, acesta a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați actori. Cu un palmares impresionant și multe premii la activ, printre care și cel pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Costinești, dar și premii internaționale, aceste lucruri au validat talentul și implicarea sa în teatru și film.

Citește și: Cu ce se ocupă Claudiu Bleonț în prezent! Biografie, carieră și studii

Astfel, Claudiu Bleonț continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți tineri, mai ales pentru generațiile viitoare de actori.