Ce fotografie a postat Ioana cu puțin timp înainte să-și ia viața. Tânăra în vârstă de 18 ani trăia o idilă cu șeful poliției Broșteni

Autor: Diana Bostan

Ioana și-a pus capăt zilelor la vârsta de 18 ani.

Sursa: Facebook: Ioana Pavăl

Ioana Pavăl, tânăra de 18 ani din Broșteni, Suceava, a fost găsită fără viață în locuința sa pe 12 august 2024, însă înainte de tragedie, aceasta postase o ultimă fotografie pe o rețea socială.

Ioana a ales să-și încheie zilele spânzurându-se de clanța ușii, după o perioadă de suferință continuă. Recent, s-au aflat mai multe detalii despre ultimele clipe ale Ioanei, inclusiv despre ultima imagine pe care a postat-o pe rețelele sociale înainte de tragedie. În ciuda gestului său, tânăra apare veselă și nimic nu anunța ceea ce urma să urmeze.

Citește și: Conversații halucinate au ieșit la iveală între Ioana, tânăra care și-a luat viața la Suceava, și șeful Poliției Broșteni: „Mor în cele mai grele chinuri”. Ce dezvăluire cutremurătoare i-a făcut Ioana prietenei sale înainte de a recurge la gestul extrem

Ultima fotografie postată de Ioana în mediul online

În fotografie, Ioana apare zâmbitoare, îmbrăcată într-o rochie roz și însoțită de o fetiță, cel mai probabil la un eveniment, dar fără a lăsa să se vadă suferința prin care trecea în acele momente, notează Cancan.ro.

Citește și: Ea este Ioana, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor după ce ar fi fost umilită și agresată de un șef de poliție: „Ne-a povestit cum o strângea de gât, s-a urcat cu picioarele pe ea”

Ioana locuia în Broșteni din momentul în care părinții săi au divorțat și a fost plasată în grija Protecției Copilului. După ce a împlinit 18 ani, s-a mutat într-un apartament propriu, în același bloc cu partenerul ei, șeful Poliției din Broșteni.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

În ciuda aparențelor, Ioana ar fi fost supusă unor abuzuri fizice și emoționale de către polițistul de 35 de ani, care ar fi început relația cu ea pe când aceasta era minoră. 

Ce s-a întâmplat cu șeful poliției Broșteni după tragedie

După ce tragedia a fost făcută publică, Dragoș Vasile Ursu, șeful poliției din Broșteni a fost demis din funcția de conducere și mutat într-o altă secție de poliție din Suceava, potrivit sursei menționate anterior.

Ancheta continuă pentru stabilirea responsabilităților legale în acest caz de ucidere din culpă.

Citește și: O adolescentă din Suceava și-a pus capăt zilelor de clanța ușii, după ce ar fi avut o relație abuzivă cu şeful Poliţiei din Broşteni

Măsura a fost dispusă în virtutea respectării principiilor deontologiei profesionale şi pentru asigurarea cadrului legal optim, în vederea desfăşurării cercetărilor în dosarul penal vizând o faptă de ucidere din culpă.

Poliţia Română este un garant al respectării legii, dar şi al normelor deontologice, astfel de măsuri dispuse având rolul de a întări încrederea populaţiei în instituţie şi de a înlătura orice dubii privind abordarea profesionistă, imparţială şi obiectivă a tuturor.  Începând cu data de astăzi, 14.08.2024, şeful Poliţiei Oraşului Broşteni a fost eliberat din funcţia de conducere, urmând să îşi desfăşoare activitatea pe o funcţie de execuţie, din cadrul unei secţii rurale de poliţie, arondată Poliţiei Municipiului Suceava”, a transmis IPJ Suceava.

Sursa foto: Facebook Ioana Pavăl

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.