"Ce frumoși sunteți!" Dori și Flavius, prima apariție împreună de când au fost eliminați de la Casa Iubirii

Author: Alice Popescu

Dori si Flavius, prima aparitie dupa eliminarea lor de la Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Dori si Flavius ar fi fost cu siguranta, unul dintre cele mai iubite cupluri de la Casa Iubirii daca alta ar fi fost situatia intre ei.

Dori și Flavius au făcut istorie cu cel mai fierbinte sărut de la Casa Iubirii și ambii au făcut fix ce au simțit în Camera Roșie, apoi fostul concurent a părăsit reality show-ul în favoarea unui proiect personal care l-a purtat tocmai în India, iar Dori a mai rămas câteva săptămâni bune până când și ea a fost eliminata. Întrebată în cadrul emisiunii online Culisele Iubirii daca cei doi au menținut legătură, Dori a răspuns afirmativ, însă ceea ce ei au în momentul de fata se poate numi o frumoasa prietenie având în vedere distanta dintre ei.

Mai mult, Frumoasa blonda a declarat că au și intrat pe live împreună unde foarte mulți susținători ai lor i-au complimentat pentru apariția lor: "Ce frumoși sunteți!," a fost unele dintre replicile fanilor lor.

Dori, despre cele mai recente schimburi de mesaje cu Flavius

"Sunt niste emoții pe care nu pot să le explic. M-am uitat și la clipurile cu noi făcute de fani.

De obicei, când îi scriu, mă suna pe video. Eu i-am scris, ce faci, dragule, iar el mi-a scris, ce faci, baby? Suntem amici, noi așa vorbim. Eu îi spuneam amicul meu sexy. El este foarte interesant. Nu aveam tiparul asta de bărbat. Era diferit de restul. Asta m-a atras și privirea și atingerile. Era și misterios...

Nu eram conștienta că pleacă și când am văzut că țoață lumea își ia rămas bun, am izbucnit și eu.

Nu conștientizam că el pleacă. Nu am mai plâns. Ziua următoare, mă gândeam, eu pe cine mai chem. Pe niciunul nu am cunoscut. Nu știam ce să fac în Casa. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cum i-a sărbătorit, de fapt, Andreea Mantea, ziua de naștere fiului ei. Primele imagini cu aniversarea puștiului: "Au fost vreo 10 ore în total!"

Dori si-ar fi dorit sa cunoasca un baiat dupa plecarea lui Flavius

Cred că aș fi încercat, nu zic nu să fi cunoscut alt băiat. Aș fi vrut, poate să cunosc și alt băiat, nu stiu. Toată lumea a venit pentru altcineva. Daca nu iți place de mine, ok, am încercat. Un sfat, să nu mai vina țintiți. Ai venit pentru cineva anume și na, nu mă mai bag.

În Camera Roșie, l-am chemat pe Sorin. Unul anume, nu am simțit pentru cineva ceva. 

Citeste si: Dori l-a dat de gol pe Flavius! Ce i-a propus fostul concurent înainte să plece în India: "Am refuzat, nu voiam sa pic in halul ăsta!"

 

 

Taguri: