Ce gafă a făcut Roxana Ghiță? S-a văzut totul la TV, iar prietenii virtuali au taxat-o imediat!

Autor: Amalia Georgescu
Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Roxana Ghiță, fosta concurentă de la Survivor România 2021, a făcut o gafă înainte să apară în emisiunea Teo Show, iar prietenii virtuali au observat și nu au ezitat să o pună la punct. Ce s-a întâmplat?

Roxana Ghiță a fost nevoită să părăsească emisiunea Survivor România 2021 din cauza problemelor medicale, iar de când s-a întors din Republica Dominicană, Războinica este foarte activă pe rețelele de socializare, apare la TV, astfel că este mai mereu în atenția publicului. Ce gafă a făcut fosta concurentă de la Survivor România 2021? Cei de acasă nu au trecut cu vederea și imediat i-au atras atenția.

Roxana Ghiță a recunoscut: „A fost o gafă pe care sper să...” Ce a pățit fosta concurentă de la Survivor România 2021?

Pentru că încă există neclarități, iar cei de acasă vor să afle tot ce s-a întâmplat la Survivor România 2021, Roxana Ghiță a mers la Teo Show  pentru a vorbi din nou despre tensiunile din Republica Dominicană și pentru a dezvălui ce nu se vede din fața televizorului.

Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a fost urmărită cu mare atenție de susținătorii ei și nu numai, iar după ce a fost în platoul emisiunii Teo Show, Roxana Ghiță a primit o mulțime de mesaje care făceau referire la machiajul pentru care a optat. Cei care au văzut-o la TV au remarcat imediat diferența de nuanță dintre tenul fostei concurente de la Survivor România 2021 și restul pielii, astfel că nu au ratat ocazia și au taxat-o pentru această gafă.

Citeste si: Roxana Ghiță, cu gândul la Jador? Detaliul care a dat-o de gol pe fosta concurenta de la Survivor România 2021

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Ghiță s-a simțit datoare să le ofere o explicație celor care au criticat-o, Războinica dezvăluind că a folosit produse cosmetice din trusa de farduri a mamei ei și asta pentru că și-a uitat machiajele la Oradea. Deși le-a dat dreptate celor care i-au atras atenția că a făcut o gafă, Roxana Ghiță a ținut să precizeze că este un lucru perfect normal și că oricine poate fi pus într-o astfel de situație.

„Vreau să fac clar un lucru. Mi-am uitat trusa cu machiaje la Oradea si am împrumutat un corector de la mama (care e mult mai deschisă la culoare). Și da, aveți dreptate, a fost o gafă pe care sper să nu o mai repet, dar cu toții avem zile în care arătăm mai prost, suntem pe grabă etc.”, a scris Roxana Ghiță pe instagram.

Citeste si: Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 se apară după ce a fost pusă la punct de iubita lui Sorin: „Nu mințim. Există un motiv pentru care vorbim așa despre el!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.