Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 12 mai 2024, 18:04

Ce părere are Dan Negru despre Nemo și ediția din acest an a Eurovision

Sursa: Instagram nemothings; Instagram Dan Negru

După ce a câștigat ediția cu numărul 68 a concursului Eurovision, desfășurată sâmbătă, pe 11 mai, în Suedia, la Malmo, Nemo Mettler a făcut o gafă de proporții.

Nemo, elvețianul care a câștigat Eurovision, s-a pus în genunchi după ce i-a fost strigat numele și i s-a înmânat premiul concursului. Înainte de a se ridica, acesta a fluturat în aer trofeul din sticlă și, ulterior, l-a scăpat și l-a spart.

Ce a pățit Nemo după ce a spart trofeul

În timp ce a spart microfonul din sticlă, artistul s-a rănit la unul dintre degete, însă acest lucru a părut să nu mai conteze, întrucât a fost foarte entuziasmat de reușită.

Nici faptul că a stricat premiul nu l-a afectat foarte mult, întrucât a primit imediat un altul.

„Mi-am rupt și degetul mare. Dar am primit un nou (n.r. trofeu), așa că, din punct de vedere tehnic, am două acum”, a declarat Nemo, la conferința de presă de după concurs.

Chiar dacă nu a fost făcut în mod intenționat, gestul câștigătorului s-a mediatizat imediat și a generat adevărate controverse în mediul online.

Acesta a stârnit multe reacții, printre care se numără și cea a lui Dan Negru.

Citește și: „M-am simțit marginalizată”. Sanda Ladoși, dezvăluiri surprinzătoare despre ”afacerea” Eurovision. Ce se întâmpla, de fapt, în culise

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu internauții diverse impresii despre evenimente istorice sau actuale. De data aceasta, el a decis să facă o postare legată de ediția din acest an a concursului „Eurovision”.

Cum a reacționat Dan Negru vizavi de gestul lui Nemo de la Eurovision

În postarea de pe pagina lui personală de Instagram, Dan Negru a amintit că, în trecut, a fost prezentator la Eurovision și a evidențiat că acest concurs a avut parte de un adevărat regres, cu trecerea anilor.

De asemenea, acesta a ținut să asocieze, în mod ironic, evenimentele petrecute ieri, în finală, cu una din poveștile satirice ale filozofului Nastratin Hogea.

„Am prezentat acu’ vreo 25 de ani primele preselecții naționale de Eurovision. Ăsta de azi îmi amintește de Nastratin Hogea care călărea invers un măgar. Când progresiștii de atunci l-au întrebat de ce călărește invers măgarul, Nastratin le-a spus: «nu stau eu invers pe măgar, măgarul stă cu capul în direcția greșită dar îl las să creadă că avansează»”, a

fost mesajul transmis de Dan Negru.

Citește și: Finala Eurovision 2024. Cine sunt marii favoriți

Oamenii din online au reacționat imediat la postarea prezentatorului și au arătat că sunt, și ei, de aceeași părere: „Problema este că oamenii normal acceptă astfel de lucruri, zicând: «lasă-i așa, că nu sunt normali»”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)