Ce gest impresionant a făcut Culiță Sterp înainte de sărbători: ”Cu greu îmi stăpâneam lacrimile” Artistul a primit mii de aprecieri

Author: Diana Bostan

Gestul impresionant făcut de Culiță Sterp

Sursa: Facebook- culiță Sterp

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Culiță Sterp și membrii formației sale au vizitat un azil din Caraș-Severin pentru a colinda și aduce bucurie vârstnicilor care locuiesc acolo.

Culiță Sterp a fost emoționat până la lacrimi de povestea bătrânilor neajutorați ce locuiesc într-un azil din Caraș-Severin. Artistul a decis să le aducă o mică bucurie și să-i colinde înainte de Crăciun. Culiță Sterp a povestit totul pe rețelele de socializare.

Artistul Culiță Sterp i-a colindat pe bătrânii unui azil din Caraș- Severin

Culiță Sterp este unul dintre cei mai remarcabili și apreciați artiști din țară, iar acesta nu se remarcă doar prin talentul său muzical, ci și prin activitățile caritabile pe care le desfășoară.

Acesta are o relație specială cu fanii săi și încearcă să fie cât mai aproape de sufletul lor prin piese, dar și prin fapte. Culiță Sterp a postat un video pe pagina sa de Facebook, un video în care le cântă bătrânilor dintr-un azil din Caraș- Severin. Acesta a mers alături de membrii formației sale pentru a le face o bucurie celor mai puțin norocoși în prag de sărbători.

Citește și: Culiță Sterp, gest neașteptat față de Georgiana Lobonț! Acesta a lăsat-o baltă pe colega lui într-un moment foarte important

Perioada sărbătorilor este una extrem de apăsătoare pentru cei ce sunt departe de familie sau sunt singuri pe lume, așa că artistul s-a gândit să le facă o mică bucurie nu singur, ci împreună cu membrii formației sale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Culiță Sterp a fost emoționat până la lacrimi de poveștile oamenilor pe care i-a întâlnit acolo și cu greu s-a abținut să nu plângă. Artistul a făcut ceea ce știe mai bine și a cântat din toată inima pentru cei bătrâni. Aceștia au fost impresionați de gestul făcut de artist și i-au mulțumit pentru gestul făcut și pentru bunătatea sa.

Ce spune Culiță Sterp despre această experiență

Culiță Sterp a fost copleșit de experiență și le-a mărturisit fanilor săi că este bucuros pentru faptul că a reușit să le smulgă un zâmbet bătrânilor ce locuiesc în azilul din Caraș- Severin. Acesta a fost impresionat de poveștile lor, unele fiind extrem de triste și cutremurătoare.

Citește și: Ileana, sora lui Culiță Sterp, dezvăluiri emoționante din culisele vieții sale! Iată ce a mărturisit tânăra despre afecțiunea de care suferă! „Am fost la un doctor foarte bun în Madrid!”

„Am fost cu colinda la AZILUL DE BATRANI SFANTA TREIME GLIMBOCA. A fost cea mai grea cântare din viața mea! Doamne, câtă emoție. Cu greu îmi stăpâneam lacrimile şi să nu-mi exteriorizez trăirile din acel moment. Bătrânii sunt exact ca niște copii după o anumită vârstă. Sunt oameni cu povești de viață diferite, care au trecut prin multe, unii au venit ei la azil că nu mai au pe nimeni, pe alții i-au adus copiii, nepoții, fiecare cum au putut, alții au probleme de sănătate, pe alții îi apasă doar anii mulți și grei ai bătrâneții, dar

cel mai important este că sunt într-o comunitate și oamenii de acolo, prietenii mei Zarius și Nico Radulescu impreună cu angajații lor au mare grijă de ei și nu le lipsește nimic”,  a dezvăluit Culiță Sterp pe rețelele de socializare.

Culiță Sterp a menționat pe rețelele de socializare că a avut plăcerea de a organiza un mini spectacol caritabil, în care a mers să colinde și să cânte câteva cântece creștine. Artistul a subliniat că a făcut acest gest cu toată inima sa și că-i invită pe cei interesați să urmărească videoclipul până la capăt pentru a simți emoția transmisă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.