Ce greșeală a făcut Ana Morodan în ziua în care a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise: „Fără să îmi dau seama..” Vedeta a fost condamnată la 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare

Autor: Laura Macovei

Ana Morodan a explicat ce s-a întâmplat în ziua în care polițiștii au prins-o conducând sub influența unor substanțe interzise

Sursa: Captură YouTube

Ana Morodan, cunoscută în lumea mondenă drept „Contesa digitală”, a fost în centrul unui incident în urmă cu mai bine de un an, după ce a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise.

După condamnarea sa la 1 an și trei luni cu suspendare, Ana Morodan a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua cu pricina. Potrivit „contesei digitale”, substanțele așa zise făceau parte din tratamentul său și nu erau nicidecum droguri. Aceasta recunoaște că, într-adevăr, consumate în cantități ridicate, medicamentele respective pot avea un efect asemănător unui drog.

Citește și: Ana Morodan, despre secretul celebrității sale: „Nu mi-am dorit...”. Aflați ce dezvăluiri va face Contesa digitală într-o nouă ediție a emisiunii „Play IT”, difuzată sâmbătă, de la ora 13:30, la Kanal D2

Ana Morodan susține că nu a condus drogată la volan

Ana Morodan a fost în platoul emisiunii „în Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță. „Contesa digitală” a vorbit despre unul din momentele în care presa a adus-o în centrul atenției, însă nu într-un mod plăcut.

În urmă cu aproape un an, Ana Morodan a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea „drogată” la volan.

Un an mai târziu, vedeta vine cu explicații referitoare la ce s-a întâmplat, de fapt, înainte să se urce la volan.

„Pentru mine este o etapă din care mi-am învățat lecțiile, dar să punem punct acestui episod. Totuși, pentru o claritate a întâmplărilor.. Ca toată lumea, munceam în perioada respectivă. Nu este o justificare, desigur.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

La fel cum s-a demonstrat și prin metode legale, eu eram sub un tratament. Eu nu am consumat droguri. Acele medicamente, folosite în mai multe doze, au efectul unui drog. Eu aveam rețetă pentru acele medicamente, medicii care mi le-au recomandat s-au dus și au explicat de ce luam acele medicamente, au dus diagnosticele de anxietate severă, deci nu există discuția cu droguri. În nici într-un caz nu au existat ele la mine în sânge” a

spus Ana Morodan în emisiune. 

Ce greșeală a făcut Ana Morodan în ziua cu pricina

„Contesa digitală” a mărturisit faptul că avea o zi haotică și nu a conștientizat câte pastile a luat până să iasă din casă. Vedeta urma un tratament pentru anxietate, iar pastilele respective, administrate în cantități mari, pot avea un efect halucinant. 

„În ziua respectivă eu vorbeam la telefon non stop. Vorbind la telefon, am uitat că am luat o pastilă dimineața. Mai treceam prin bucătărie, prin balcon să fumez, mai luam câte o pastilă.

În ziua aia, fără să îmi dau seama, fiind foarte haotică în tot ce aveam de făcut, am luat mai multe pastile decât trebuia, dar mi-am adus aminte că am o întâlnire.

Când am plecat, am simțit într-adevăr că ceva e în neregulă cu capul meu. Eu am fost oprită, pentru că cineva din spate a spus Poliției că mergeam foarte încet. Ce s-a vehiculat mai departe, că am avut droguri în sânge, că am condus de două ori beată.. nu este adevărat!” a mai spus ea.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.