Ce i-a ascuns Bianca lui Adrian înainte să ii dea papucii. Toți concurenții știau de asta, mai puțin fostul ei iubit eliminat: "Vezi că știu niște chestii"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 apr 2023, 01:15

Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Bianca si Adrian s-au despartit, insa modul cum si-au spus "adio" este unul plin de amaraciune si resentimente.

Adrian a rămas cu un gust amar după despărțirea de Bianca, mai ales că termenii despărțirii nu au fost cei mai cvilizati, mai ales după reproșurile pe care cei doi și le-au făcut în Gala ce tocmai s-a încheiat. Atât Bianca cât și fostul ei iubit și-au aruncat vorbe pe care nu au avut curajul să și le spună fata în fata.

Citeste si: Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii. Care a fost prima reacție a fostului concurent după ce a părăsit reality show-ul

Ce i-a ascuns Bianca lui Adrian inainte sa se desparta de el

Înainte că Bianca și Adrian să se despartă oficial, Adrian a fost chemat în vestiar de către Sorin pentru a-i spune ceva ce știau atât fetele cât și băieții cu privire la relația lor: "Eu am avut o discuție cu Sorin pentru că îi luam apărarea Biancai în anumite situații. Mi-a zis, nu te mai da tu mare așa cu Bianca pentru că vezi că stiu niste chestii și nu e chiar cum știi tu.

Am stat și m-am gândit că e un băiat onest și nu m-ar minți. Ce o fi știind el. M-a pus un pic pe gânduri, dar nu am luat în seama. Iar după ce a ales să ne despărțim, el mi-a zis, vezi că știam asta de mai demult. Mai tii minte când ți-am zis faza aia în vestiar acum trei săptămâni? Eu la asta mă refeream acum. Ea îi spusese Nicoletei.
De aceea m-a făcut pe mine în emisiune să zic tot ce aveam de zis. Eu am zis atunci, tu voiai asta dinainte, nu trebuia să aștepți atât. Ea trăgând de relație și stand cu mine, cine a vrut experiențele,"
a fost concluzia lui Adrian pentru emisiunea online Culisele Iubirii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adrian, dezamagit de atitudinea Biancai fata de el

Citeste si: Leoaica Kinga de la Casa Iubirii schimbă mașinile că pe șosete. Ce bolizi conduce controversata concurentă de care niciun bărbat nu reușește să se lipească

Ea nu a recunoscut atâtea lucruri, nici că a vorbit cu mama la telefon. Bianca este mai liniștită în afara, îmi placea cum era.

Amândoi eram pe aceeași lungime de unda. Dar când o luam în brațe, îmi zicea, stai puțin că ai mana grea, se vede urat la camera. Încercând să fac femeia de lângă mine să se simță confortabil, eu am ținut cont de aspectele astea. Daca în viață reala, mi-ar fi spus prietena mea așa ceva, nu aș fi băgat în seama și aș fi interpretat diferit, însă în contextul în care eram în Casa, trebuia să avem grija.