Ce i-a cerut o enoriașă unui preot din Argeș, după ce l-a prins la mare cu o altă femeie. Aceasta a făcut publice fotografiile cu triunghiul amoros

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 feb 2023, 23:48

Femeia a fost reținută de poliție, fiind acuzată de șantaj

Sursa: pexels

Un preot din Argeș a lăsat de-o parte sfaturile pe care chiar el le dă enoriașilor și și-a dus amanta într-o mică escapadă, la mare.

O enoriașă din Argeș a vrut să fie bunul samaritean și să îi dea o lecție preotului care avea o amantă. Supărată că planul ei nu a mers așa cum și-a dorit, l-a dat în vileag.

Ce plan a avut o enoriașă cu preotul plecat la plimbare cu amanta

Femeia a fost reținută de poliție, fiind acuzată de șantaj, deoarece i-a cerut preotului să își dea demisia, după ce a aflat că are o amantă.

Pentru a nu publica pozele, acesta trebuia să renunțe la funcția pe care o are.

Totul a avut loc anul trecut, în luna iulie și surse judiciare au declarat că enoriașa are 51 de ani și locuiește în comuna Băbana. Aceasta a primit fotografii cu preotul și cu amanta lui, în ipostaze intime.

Citește și: „Să ai o amantă este foarte ușor”. Vlăduța Lupău, reacție tranșantă la adresa bărbaților care joacă la mai multe capete

Femeia o cunoștea foarte bine pe soția preotului, așa că avea de gând să îi spună tot adevărul, dacă preotul nu avea să renunțe la funcția pe care o avea. Astăzi, 23 februarie, enoriașa a ajuns în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de luare a măsurilor preventive.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un bărbat a înjunghiat amantul soției, după ce a urmărit-o

Un bărbat din Roma, în vârstă de 40 de ani, și-a urmărit soția pe GPS. După ce a descoperit că s-a dus la amant, și-a făcut singur dreptate. Bărbatul, orbit de gelozie, s-a năpustit asupra amantului și l-a înjunghiat de nouă ori.

Semnalul de alarmă a fost dat de către vecini, care au auzit îngroziți țipetele femeii și care au reușit, totodată, să distragă atenția criminalului.

Amantul femeii a ajuns la spital de urgență, iar soțul înșelat a fost reținut de către polițiștii din Flaminio. Acesta a fost acuzat de tentativă de omor. Mai mult decât atât, victima s-a apărat în timp ce era atacată, motiv pentru care și atacatorul s-a ales cu răni și a fost și el internat, fiind atent supravegheat de către medici.

Citește și: „N-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”. Motivul pentru care Anamaria Prodan îl ține ascuns pe iubitul misterios

Potrivit presei străine, bărbatul intrase la bănuieli de ceva timp, fiind convins că soția lui îl înșală. Din cauza faptului că relația lor nu mai era deloc așa cum ar fi trebuit, acesta a decis să o urmărească, pentru a vedea dacă bănuielile lui se confirmă.

Pentru a nu da nimic de bănuit, bărbatul a instalat un GPS în mașina soției și așa a reușit să o prindă în fapt.