Ce i-a facut bebelusa Oana unui barbat in public!

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Oana Ionita este o femeie stapana pe ea si intreprinzatoare. Insa de data aceasta vedeta a cam exagerat cu modul in care s-a comportat cu un biet barbat.

Oana Ionita i-a facut o farsa de zile mari unei prietene si totul a fost pus la cale cu ajutorul echipei Faci fata, faci bani in frunte cu Vlad Craioveanu si Andrei Coman.

Nu numai ca saraca prietena era debusolata si nu intelegea de ce prietena ei se comporta atat de ciudat, insa bomboana de pe tort a venit cand Oana s-a decis sa ii ofere sprijinul unui tanar tintuit in scaunul cu rotile.

Ajutorul insa a fost unul foarte dubios din moment ce vedeta a ales sa il majeasca pe la gura cu ciocolata! Intreaga secventa cu Oana si prietena ei in stare de soc o puteti vedea AICI!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.