Ce i-a facut Maria Chitu lui Sindy in timpul competitiei Survivor Romania 2021. Abia acum, Razboinica a putut spune tot ce s-a intamplat intre cele doua

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 13:25
De ce Sindy si-a luat mana si s-a intors impotriva Mariei Chitu

Sindy declara ca ii pare foart erau ca a sustinut-o pe Maria Chitu la inceput pentru ca nu a meritat o secunda atentia ei si mai mult, fosta Razboinica a dezvaluit detalii despre comportamentul tinerei.

Sindy a dezvaluit cateva detalii nestiute despre conflictul pe care l-a avut cu Maria Chitu sau mai bine spus de ce Razboinica nu a mai sustinut-o pe tanara recent intrata in competitia Survivor Romania 2021. Mai mult, Sindy a declarat ca daca ar fi stiut despre reactiile Mariei fata de ea, cu siguranta nu ar fi mai ajutat-o sa se integreze si sa ia puncte pe teren.

Tot Sindy spune ca cele mai multe puncte castigate de Maria pe teren i se datoreaza ei, iar cand nu a mai reusit sa mai aiba performanta pe teren, Maria nici nu s-a uitat la ea si a inceput sa vorbeasca foarte urat la adresa ei.

Sindy, adevarul despre comportamentul Mariei Chitu fata de ea

Citeste si: Sindy, adevarul despre venirea Mariei Chitu la Survivor Romania 2021 si despre conflictul cu noua Razboinica:"Toata lumea a innebunit cu Albert si Maria peste tot"

"M-am dus la ea si i-am spus exact tot ce cred si i-am spus ce a facut ea de am ajuns sa fim toti contra ei. Nu am luat-o tare, am luat-o frumos si i-am explicat ca sa inteleaga. Chiar daca multi nu o sustineau vocal, eu am dat toata enrgia cat era ea pe traseu, iar ea nu ma baga in seama, parca eram invizibila, desi eram singura care o sustinea.

Si in camp eu mergeam sa vorbesc cu ea, iar ea statea si se uita in gol, nici nu ma baga in seama.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A venit si crede ca e cea mai tare pentru ca aduce puncte. Era cea mai tare pentru ca eu nu puteam sa intru in joc, iar de asta a prins aroganta. Credea ca ea le stie pe toate. Eu nu voiam sa fie tensiuni, ca au fost destul tensiuni cu Albert, voiam sa se termine toata povestea, dar apoi a aparut Maria.

Am incercat sa nu intru in conflicte, pentru ca nu imi place sa ma cert."

Ce s-a intamplat intre Sindy si Maria Chitu la Survivor Romania 2021

Citeste si: Sindy rupe tacerea si spune totul despre Albert Oprea:"Nu tot ce se vede la televizor este asa 100%." Ce nu stie publicul legat de concurentul de la Survivor Romania

Partea cea mai enervanta e ca publicul nu a vazut aceste lucruri, a vazut-o ca pe un inger si ca este tratata urat de colegi. Se victimizeaza, la fel ca Albert. Conflictul dintre mine si ea a inceput pentru ca eu nu am mai rezistat. Acum, daca as putea sa dau timpul inapoi, nu as mai fi sustinut-o, ca sa vada cum este si nu ar mai fi avut rezultate la fel de bune."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.