Ce i-a făcut Simona Halep logodnicului ei, Toni Iuruc! Antrenorul Darren Cahill a privit impasibil!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 10:05
Simona Halep și Toni Iuruc, la Cotroceni

Simona Halep se află la Melbourne, unde joacă în turneul WTA 500 Gippsland Trophy.

Simona Halep se află la Melbourne și alături de logodnicul ei, Toni Iuruc. Imagini apărute în presă o arată pe Simona Halep în timp ce îi dă iubitului ei cu spray de protecție contra soarelui.

Este cunoscut că la Melbourne este foarte cald, iar Simona Halep iată că este atentă ca logodnicul ei să nu fie expus la razele puternice ale soarelui. 

Antrenorul Darren Cahill a asistat mai întâi impasibil la cum Simona Halep îl dădea pe Toni Iuruc cu spray de protecție solară, apoi a râs în hohote.

Simona Halep și antrenorul ei au relație foarte bună. Darren Cahill este unul dintre cei mai mari antrenori din lume, el pregătindu-i în trecut pe Lleyton Hewitt, Andre Agassi, Andy Murray și mulți alții.

Cu ajutorul lui Darren Cahill, Andre Agassi a devenit cel mai în vârstă număr ATP din istorie.

Simona Halep a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu Darren Cahill, românca insistând ca australianul să redevină antrenorul ei după ce, anterior, acesta se retrăsese motivând decizia prin faptul că vrea să stea alături de familie.

Simona Halep, început pozitiv de an

Simona Halep a început cu dreptul anul, câștigând primele ei meciuri oficiale din 2021. Halep a învins-o în primul tur de la WTA 500 Gippsland Trophy pe Anastasia Potapova (19 ani), cu scorul de 6-4, 6-4. Românca s-a calificat apoi în sferturile de finală ale turneului după ce a învins-o pe Laura Siegemund, cu 6-2, 6-4.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Meciul Simona Halep- Ekaterina Aleksandrova, din sferturile de finală, s-a amânat după ce a fost descoperit un caz de coronavirus în rândul angajaților de la hotelul Grant Hyatt din Melbourne. La acest hotel au fost cazați o parte din jucătorii carantinați timp de două săptămâni în Melbourne.

Australienii au reguli foarte stricte pentru prevenirea cazurilor de Covid-19, iar românca Sorana Cîrstea s-a plâns de acest lucru, numind "detenție" obligația de a sta două săptămâni în hotel.

Meciul Simonei Halep din sferturile de finală se va disputa vineri.

Simona Halep se vaccinează contra Covid-19

Simona Halep a avut Covid-19, s-a vindecat, dar a anunțat că se va vaccina și ea contra virusului.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona Halep.

„Simona Halep nu este  doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală. Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim.

La sporturile noastre preferate. Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona.

#RoVACCINare",  a reacționat ministerul Sănătății la anunțul făcut de tenismena din România.

Citeste si: Simona Halep, primul meci câștigat în 2021! Câți bani a primit