Ce i-a făcut Zanni Elenei Marin de la Survivor România 2021? Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi: „Timp de 3, 4 luni...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 mai 2021, 14:46
Cătălin Moroșanu, fost concurent la Survivor România, sezonul 2
Sursa: Instagram

Cătălin Moroșanu a reacționat dur după ce Zanni a recunoscut la Survivor România 2021 că i-a furat mâncarea Elenei Marin. Ce a dezvăluit fostul concurent din echipa Faimoșilor?

Cătălin Moroșanu și Elena Marin au legat o frumoasă prietenie la Survivor România 2021, Faimosul fiindu-i alături în toate momentele dificile. După ce Elena Marin l-a acuzat pe Zanni că i-a furat mâncarea, iar acesta a negat, acum, la mai multe luni de la acel incident, Faimosul a dezvăluit că a greșit și că își asumă ceea ce a făcut. Ce a spus Cătălin Moroșanu despre această situație?

Cătălin Moroșanu, prima reacție după conflictul dintre Ștefan și Zanni 

Cătălin Moroșanu a vorbit despre tensiunile din echipa Faimoșilor, acesta dezvăluind că este de partea lui Ștefan pentru că a avut curajul de a-l înfrunta pe Zanni. Mai mult decât atât, fostul concurent de la Survivor România 2021 a dezvăluit că nu l-a surprins dezvăluirea făcută de Zanni în ceea ce o privește pe Elena Marin, Cătălin Moroșanu povestind că ei au știut mereu că Zanni a fost cel care a furat mâncarea.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, dezvăluiri surprinzătoare! Care este cel mai mare regret al sportivului?

Cătălin Moroșanu a subliniat că certurile au apărut în tabăra Faimoșilor tocmai din acest motiv și că Zanni ar fi terorizat-o pe Elena Marin, fără ca măcar să regrete acest lucru. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mi-a plăcut de Ștefan, e asumat! L-a înfruntat bărbătește pe Zanni, nu l-a lovit, dar i-a spus ceea ce avea să îi spună. Eu nu aș fi putut face așa ceva, nu aveam cum să mă duc în acest mod spre Zanni, ar fi fost mult prea disproporționată înfruntarea. În plus, că eu am fost totuși un fel de lider acolo, nu ar fi fost ok, trebuia să fiu cel mai echilibrat.

Băiatul acela (Zanni n.r) nu este chiar cel mai corect. Iar Ștefan, s-a văzut, nu admite asemenea lucruri. Mă bucur că, totuși, nu au avut loc lucruri mai grave. Acum a recunoscut că a furat de la Elena. Noi știam, știam că este el, deja, după atât timp petrecut împreună, știam imediat când cineva minte, când cineva face ceva urât. Dar acum, după 3, după 4 luni a recunoscut. Și, să fim serioși, scandalul de la asta a pornit, că Zanni a furat.
Acum, cu seninătate, recunoaște că a furat de la Elena Marin, dar că a terorizat-o timp de 3, de 4 luni, nu și-a cerut scuze.”,
a spus Cătălin Moroșanu, potrivit viva.ro.

Întrebat de ce nu l-a pus la punct pe Zanni, Cătălin Moroșanu a spus că nu ar fi putut să facă acest lucru, având în vedere statutul pe care îl avea în cadrul echipei, dar și diferența dintre el și Zanni din punct de vedere fizic.

Citeste si: Care a fost primul lucru pe care Morosanu i l-a soptit sotiei pe aeroport cand a ajuns in Romania! Detaliul pe care multi nu l-au stiut

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.