Ce i-a lipsit Iuliei Vântur cât timp a fost plecată din țară? Dezvăluire emoționantă: „Lucrul pe care nu l-am făcut de ani de zile...”

Author: Amalia Georgescu
Iulia Vântur, prezentatoare de televiziune, actriță și cântăreață
Sursa: Instagram

Iulia Vântur s-a întors în România, însă nu definitiv, ci în vacanță, având în vedere situația delicată provocată de coronavirus în India. Ce a dezvăluit vedeta după ce a ajuns în țară?

În urmă cu mai mulți ani, Iulia Vântur a luat decizia de a părăsi definitiv România și de a se muta în India. Acolo, vedeta a reușit să își clădească o carieră în muzică și actorie, astfel că motivele pentru a reveni definitiv în țară sunt tot mai puține. Cu toate acestea, Iulia Vântur a dezvăluit că există un lucru care i-a lipsit enorm în toți acești ani.

Despre ce este vorba?

Iulia Vântur, mai sinceră ca niciodată. Ce dezvăluiri a făcut vedeta?

Iulia Vântur a cunoscut succesul departe de România, în India, acolo unde muzica ei este ascultată de o mulțime de persoane, iar fanii ei sunt nerăbdători ca ea să lanseze noi piese. Deși s-a adaptat rapid la condițiile din India și duce o viață lipsită de griji, acum, după ce s-a întors pentru o perioadă în România, vedeta a dezvăluit că există un lucru care i-a lipsit.

Pentru că are un program foarte încărcat și pentru că de fiecare dată când a venit în țară a fost mai tot timpul pe fugă, Iulia Vântur a dezvăluit că s-a întâmplat de multe ori să nu mai aibă timp pentru ea, însă de această dată, lucrurile au stat complet diferit. Vedeta a povestit că după ce a venit din India, timp de două săptămâni a stat în pijamale, lucru care i-a lipsit și pe care nu l-a mai făcut de ani buni. 

„Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja. Sincer, mi-a fost așa de dor. Eu tot timpul veneam în fugă. De data asta nu am anunțat pe nimeni că vin. Știau doar prietenele mele că vin.

Am stat aproape 2 zile în pijamale, lucru pe care nu l-am făcut de ani de zile.(...) Da, sunt (n.r- fericită). Am învățat în ultimul an și mai mult să fiu fericită eu cu mine și să nu mă las afectată. Lucruri se vor întâmpla tot timpul, drame vor fi mereu în viața noastră. Dacă reușim să găsim acel balans… Când privești toată situația, te sperie, dar când ai speranță și credință lucrurile sunt mai ușoare.
La un moment dat trebuie să înveți că tu ar trebui să fii cel mai important pentru tine, tu știi cine ești, nu ai nevoie de aprecierea celor din jur.”,
 a spus Iulia Vântur, potrivit cancan.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Le-a dat lumea peste cap. Iulia Vântur și Salman Khan au fost descumpăniți de previziunile unui celebru astrolog al Indiei

Iulia Vântur a mărturisit că a reușit să își găsească echilibrul și că în momentul de față poate spune că este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere.

Citeste si: Salman Khan i-a asigurat viitorul Iuliei Vântur. 70.000.000 de euro pentru o nouă emisiune!