Ce i-a mărturisit Ileana Ciuculete soțului ei înainte să se stingă din viață?

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2022, 22:25

IIleana Ciuculete a murit pe patul de spital. Ultima dorință a artistei pe care i-a comunicat-o soțului ei a fost că-și dorește doar să fie sănătoasă..

Ileana Ciuculete a decedat pe patul de spital. După spusele apropiaților, ultimele vorbe pe care artista i le-a spus soțului au fost că vrea doar să fie sănătoasă. S-ar părea că Ileana Ciuculete și-ar fi presimțit moartea, întrucât, în ultimele ei apariții televizate, a interpretat melodia „Asta e boala ta”.

Soțul cântăreței de muzică populară este sfâșiat de durere. La câteva ore de la moartea soției tale, bărbatul și-a adunat puterile și a vorbit despre ce s-a întâmplat cu regretata lui soție.

Citeste si: Copil de un an, mort după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a reacționat violent față de echipajul SMURD

Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, pe patul de spital. Potrivit apropiaţilor, vedeta i-a spus soţului că nu îşi doreşte decât să fie sănătoasă, acestea ar fi fost ultimele cuvinte ale artistei.

Cântăreaţa de muzică populară parcă presimţea ce avea să se întâmple, printre ultimele apariţii ale sale la Tv, a cântat melodia ”Asta e boala ta”.

Soţul vedetei este devastat de durere, la câteva ore de la moartea soţiei a găsit puterea să explice ce s-a întâmplat cu Ileana Ciuculete.

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatita C, dintr-o dată, din senin.

Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex.

Acum a plecat, n-a mai suportat nimic, n-a mai stat Ni s-a spus că e singura chestie.

Dar când este activată e atât de activată i-a spart tot ficatul, venele în el, i l-a mărit până l-a spart.”, a mărturisit soţul cântăreței de muzică populară.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine a fost Ileana Ciuculete?

Ileana Ciuculete s-a născut în comuna Vela, sat Gubaucea, din judeţul Dolj, pe data de 20 septembrie. La vârsta de 14 ani, Ileana Ciuculete și-a început cariera muzicală în Ansamblul Nicolae Bălcescu din Craiova. 

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului românesc: fostul patron al unei cunoscute echipe s-a stins din viață la 68 de ani

Regretata artistă a dus o viață mai mult decât modestă. De nenumărate ori, părinții Ilenei Ciuculete nu-și permiteau să-i ofere ce-și dorește, artista suferind mult din această cauză.

Ileana Ciuculete a avut două mariaje care nu au mers, apoi l-a cunoscut pe Cornel Galeș, bărbatul pe care artista îl considera perfect.