Ce i-a spus Starlin lui Cătălin Moroșanu după ce Faimosul a fost eliminat de la Survivor România 2021? Cuvintele la care nu se aștepta nimeni: „Această rivalitate...”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 mai 2021, 23:46
Starlin și Cătălin Moroșanu, concurenți la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

După ce s-au luptat pentru a câștiga recompensa, Faimoșii și Războinicii au primit o veste neașteptată: Cătălin Moroșanu a părăsit competiția. Cum a reacționat Starlin?

A fost o zi grea pentru Faimoși și Războinici, având în vedere că au luptat pentru recompensă pe un traseu dificil și care le-a dat mari bătăi de cap. Când credeau că emoțiile au luat sfârșit și că se pot odihni până la jocul următor, concurenții au fost chemați la consiliul de urgență. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a dezvăluit că drumul lui Cătălin Moroșanu în competiție a ajuns la final.

Reacția lui Starlin după ce Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021

În consiliul de urgență, Daniel Pavel anunță, de cele mai multe ori, producerea unor evenimente neprevăzute. Astfel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a dezvăluit că un concurent nu mai poate continua lupta. Este vorba despre Cătălin Moroșanu, concurentul din echipa Faimoșilor.

Citeste si: Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor

Faimosul a suferit o accidentare gravă și deși inițial a crezut că problemele lui de sănătate se vor rezolva rapid și că va putea intra din nou pe traseu, medicii nu i-au mai permis să facă acest lucru. Astfel, Cătălin Moroșanu este nevoit să părăsească emisiunea Survivor România 2021 din motive medicale, spre dezamăgirea colegilor săi din echipa Faimoșilor, cei mai afectați de plecarea lui fiind Jador și Elena Marin.

Cei trei au avut o relație specială la Survivor România 2021 și nu s-au ferit să recunoască acest lucru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cătălin Moroșanu a avut un parcurs spectaculos la Survivor România 2021, iar colegii l-au privit mereu cu admirație pentru că a încercat să aplaneze conflictele și să țină echipa unită.

Înainte de a părăsi competiția, Cătălin Moroșanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor, însă și el a avut parte de un moment emoționant. Adevărata surpriză a venit din partea lui Starlin, Războinicul ținând să îi adreseze un mesaj scurt fostului său adversar.

„Domnul Dan, eu sunt un om foarte emotiv și singura persoană de care îmi era teamă pe traseu era Cătălin Moroșanu.

Aveam o teamă enormă, adică de la început și pentru mine a fost o onoare când el mi-a spus că a avut același sentiment. Vorbim de un campion, este un icon pentru România, eu sunt un copil adoptat de România, eu o consider ca pe țara mea, ca aici. Că am fost împreună cu el pe traseu atâta timp pentru mine este o onoare. Mă bucur că te-am cunoscut, mă bucur din suflet.
Această rivalitate amiabilă care m-a făcut să simt mai mult această competiție pentru că ești un om adevărat, ești un om super inteligent de la care toți de aici ar trebui să învățăm în fiecare moment. Onoare pentru o viață întreagă și respect.”
, a spus Starlin după ce Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021.

 

Citeste si: Survivor Romania 2021. Eliminare in hohote de plans la Survivor Romania 2021. Cine a parasit competitie in Consiliul de Urgenta:"Sa ma ierti, frate!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.