Ce i-au interzis doctorii Vlăduței Lupău, înainte să nască? Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut îndrăgita artistă!

Author: Ana Filip
Actualizat: 31 mai 2022, 13:16
Foto(5)

Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului lor și sunt în culmea fericirii.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite și admirate artiste de muzică folclorică și de petrecere din România. Tânăra cântăreața trăiește de câțiva ani o superbă poveste de dragoste cu cel care între timp i-a devenit soț, Adrian Rus.

Cei doi îndrăgostiți își doreau enorm de multă vreme să devină părinți și acest mare vis li s-a îndeplinit anul acesta, chiar în ziua în care s-a sărbătorit Bună Vestire.

Astfel, Vlăduța Lupău a primit cea mai frumoasă veste într-o zi specială, în care Fecioara Maria a fost vestită că îl va naște pe Iisus Hristos.

Ce i-au interzis doctorii Vlăduței Lupău, înainte să nască? Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut artista

De curând, frumoasa viitoare mămică, Vlăduța Lupău a avut parte de o petrecere surpriză, de un Babyshower neașteptat pus la cale în secret de cele mai bune prietene ale sale.

În așteptarea micuțului ei Vlăduța s-a bucurat nespus de o petrecere minunată organizată pe ascuns de prietenele ei, care au pus la punct cele mai mici detalii, baloane, torturi, cadouri, pentru că artista să fie extrem de încântată și fericită. La toate aceste momente de senzație a fost complice și soțul ei, Adrian.
Echipa Teo Show a luat între timp legătură cu frumoasă Vlăduța Lupău pentru a povești prin ce clipe minunate a trecut de curând la petrecerea surpriză.

Citeste si: Vlăduța Lupău, dezvăluiri exclusive despre cum vrea să își crească copilul: "Copilul meu va fi îmbrăcat de la second-hand, va avea lucruri ieftine"

"Am avut parte de o surpriză, mai mult o întâlnire decât o petrecere din partea fetelor, un Babyshower, așa cum e la modă pentru fetele gravide acum! Eu de fapt mergeam cu soțul meu la un hotel să vedem o camera mobilată de către un viitor furnizor de mobilă la casă noastră! Și nu mă așteptăm deloc, adică intram în

camera aia că să văd mobilă și să discutăm cu omul! Și când colo, fetele pe mine, surpriză! Babyshower, cadouri, masă, baloane, prăjituri! Da, a fost foarte fain! Nu mă așteptăm! Știam că chestiile astea se fac mai cu o săptămâna sau două înainte de să naști, așa că eu dacă mai am nicidecum nu m-am așteptat!", a spus artista.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Vlăduța Lupău a subliniat că se simte bine și că sarcina decurge perfect însă de curând medicii i-au recomandat să aibă din ce în ce mai multă grijă de ea și de bebeluș, odată cu trecerea lunilor. Mai mult decât atât artista a mărturisit și faptul că doctorii i-au interzis să mai zboare cu avionul, astfel că nu mai poate să parcurgă nici distanțe foarte mari cu mașina.

"Sper să o țin tot așa, într-o voie bună până la final! Doamne ajută! Sunt fericită! Le mulțumesc fetelor pentru surpriză! Le mulțumesc oamenilor pentru o grămadă de gânduri și mesaje și sugestii pe care le primesc pe toate rețelele de socializare! Promit să vin și la voi, dar momentan nu mai am voie să vin cu avionul, cu mașină e prea departe! Deci ne vedem la toamna, când numărăm bobocii!", a mai adăugat Vlăduța Lupău.

Citeste si: Vlăduța Lupău a postat prima fotografie cu bebelușul ei! Cântăreața este în culmea fericirii: „O să vă spun povestea”