Ce-i pregatesc prietenii lui Lupu la intoarcerea de la Exatlon! Fratele lui a pus totul la cale

Autor: Ana Maria Petre
Actualizat: 15 mar 2018, 15:45

Lupu a fost eliminat de la Exatlon in urma voturilor telespectatorilor si va ajunge acasa in zilele urmatoare.

In perioada in care a fost in competitia Exatlon, Lupu a strans multi fani, firea sa calma, dar si rezultatele sportive facand pe multi sa-l indrageasca.

Dupa ce a aflat din emisiunea Exatlon din 14 martie ca Lupu este eliminat, fratele sau a facut un anunt catre toti prietenii, in care ii roaga sa-i scrie fostului concurent, pe pagina sa de socializare diverse mesaje de bun venit. 

“A luptat de la inceput pana la final si a aratat ca se poate si vreau sa-i lasam aici mesaje de bun venit si salutari, pentru ca atunci cand va lua legatura cu mine, ii voi da pagina pe mana si o sa puteti vorbi direct cu el. Hai Lupu! Ai luptat foarte binee!!! Sunt mandru de tine! Respect brother!”, este mesajul lui Zapp, fratele lui Lupu, dupa emisiunea Exatlon din 14 martie, iar in cateva ore s-au strans numeroase mesaje.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.