Ce i s-a intamplat Adelinei, de ziua ei, de au exclamat toti: “E clar, se marita Pestrita!”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

Adelina este la un pas de maritis daca ar fi sa ne luam dupa superstitii! Bruneta a cazut de ziua ei si toti invitatii prezenti la fata locului s-au grabit sa spuna ca Pestrita se va marita pana la finele anului 2014!

Sambata seara, Adelina si-a aniversat cu mare fast ziua de nastere, alaturi de 220 de invitati si de 40 de artisti alesi pe spranceana!

Dupa petrecere insa, prezentatoarea de la WOWbiz a avut parte si de neplaceri! Astfel, in momentul in care a vrut sa isi duca numeroase cadouri la masina, a pus piciorul gresit si a luat o cazatura de toata frumusetea! “Aveam mainile pline de pungi, pungulite si… o narghilea! Pe jos era o gheata-oglinda, de abia puteai sa te deplasezi si am incercat sa ma concentrez, sa ma tin bine pe picioare! Parca presimteam ce

o sa se intample! Am mers putin si, la jumatatea drumului, m-am dezechilibrat! Am picat exact in genunchi, iar narghileau s-a dus cativa metri mai incolo! M-a durut un pic, dar m-am si amuzat, mai ales ca toata lumea imi spunea ca asta este un semn si o sa ma marit in curand! Sa vedem si cu cine…”, a declarat Adelina pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”