Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian: "S-a auzit"

Autor: Marina Ionescu

Constantin Enceanu a povestit ce i s-a întâmplat când a filmat clipul dedicat regretatului Petrică Mîţu Stoian.

Constantin Enceanu a lansat o melodie în memoria regretatului Petrică Mîţu Stoian chiar în Săptămâna Patimilor. Însă, la filmarea clipului, artistul a avut parte de o întâmplare stranie.

Citeste si: Niculina Stoican, gest surprinzător față de Petrică Mîțu Stoian! Alin Gabriel Matei a spus adevărul: „Erau moduri diferite de gândire”

Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian, a lansat o melodie în memoria regretatului artist. Interpretul de muzică populară a povestit prin ce întâmplări stranii a trecut în timp ce filma videoclipul, care în cea mai mare parte a fost filmat la Isverna, în localitatea în care s-a născut şi a crescut Petrică Mîţu Stoian.

Constantin Enceanu i-a dedicat melodia ”Petre al nostru nu mai cântă”.

 Filmările clipului au avut loc în luna martie. Versurile melodiei sunt scrise de Constantin Enceanu, însă, artistul nu le poate cânta live, pentru că se emoționează.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a câștigat un proces la două săptămâni după ce s-a stins din viață! Câți bani ar fi trebuit să dea artistul dacă pierdea

”Clipul e terminat de vreo trei săptămâni, dar am așteptat special Săptămâna Patimilor, pentru că este perioada în care ne aducem aminte de cei plecați în lumea fără dor.

Parcă mai mult ca oricând vrem să le aprindem o lumânare, să le aducem un omagiu și să ne amintim de ei. Așa am gândit videoclipul, am parcurs întreaga viață a lui Mîţu, am plecat din satul natal unde el cutreieră dealurile, am filmat Podul lui Dumnezeu de care vorbea cu multă dragoste, Biserica din sat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am filmat la morile de apă, la intrare în Isverna. Era o zi de primăvară, soare cu dinți, destul de frig. De trei ori am înregistrat piesa aici și de fiecare dată, la ultima strofă, s-a auzit un vuiet, se mișcau frunzele… am și zis: parcă Petre ne da un semn. Am zis că prima oară a fost o întâmplare, însă, a două oară la fel, a treia oară la fel… de fiecare dată, pe ultima strofă se producea acest vuiet, zgomot al pădurii.

Recunosc că, la un moment dat, mi s-a făcut pielea de găină. Totuși, sufletul lui e aici, pe lângă noi, ne urmărește. I-am zis și cameramanului că ceva nu e în regulă”, a declarat Constantin Enceanu pentru  Star Popular.

Citeste si: Cine a fost partenera pe care Petrică Mîțu Stoian a ținut-o secretă! Mama regretatului artist ar fi vrut să o aibă ca noră

Filmările au continuat la cimitirul Ungureni din Craiova, unde regretatul artist îşi doarme somnul de veci. Aici aveau să se întâmple alte lucruri inexplicabile care l-au pus pe gânduri pe Constantin Enceanu.

”Am vrut să închei videoclipul la mormânt, să-i aprind o lumânare, să pot să-i spun în gând: Petre, îmi pare rău de tot ce ți s-a întâmplat, sper să te bucure că această melodie e tot ceea ce a însemnat între noi că prieteni. Am pus tot sufletul și cred că se simte acest lucru. De fiecare dată, la a două strofă trebuia să opresc pentru că îmi dădeau lacrimile. Nici acum nu pot s-o cânt live, îmi dau lacrimile, nu pot să mă stăpânesc. Și acolo am înregistrat de vreo 10 ori pentru că nu ne ieșea, se stingea lumânarea. Parcă era ceva, un semn ”, a dezvălui Constantin Enceanu pentru sursa citată.

 

Cauza morții lui Petrică Mîţu Stoian

Celebrul interpret de muzică populară a aflat în jurul datei de 20 octombrie 2021 că a fost infectat cu SARS-Co-V-2, iar ulterior ar fi dezvoltat o serie de complicații post COVID. Vestea că a suferit de COVID-19 a aflat-o în timpul unui CT, atunci când medicii au remarcat că plămânii îi sunt afectați.

Celebrul interpret de muzică populară a murit la data de 6 noiembrie 2021, la Spitalul Județean din Reșița, unde a ajuns după ce s-a internat într-o clinică privată, în care a realizat o serie de tratamente pentru ameliorarea afecțiunilor post COVID.