Ce i s-a intamplat lui Vladimir Draghia din cauza fiicei lui: "Sufeream caineste! Poate ar fi cazul sa recunoastem..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 18:40
Vladimir Draghia, confesiune pe internet: "Sufeream câinește zilele trecute, fiind exclus de catre copil..."

Vladimir Draghia a fost protagonistul unui episod care l-a facut sa sufere, mai ales ca este vorba de fiica lui, Zora, in varsta de aproape patru ani.

Zora, fiica lui Vladimir Draghia este la varsta cand da mari batai de cap parintilor ei. Pustoaica de numai patru ani care a reusit sa o cucereasca iremediabil pe Teo Trandafir cu privirea si giumbuslucurile pe care le face, se cam joaca cu nervii tatalui ei. Vladimir a vorbit foarte sincer pe pagina sa de Instagram despre o problema cu care se confrunta aproape toti parintii care au copii de varsta apropiata cu Zora si poate nu indraznesc sa vorbeasca, sa recunoasca sau sa ia in serios aceasta problema.

Ce batai de cap i-a dat Zora lui Vladimir Draghia

Citeste si: Ce a aparut pe contul de socializare al lui Zanni in urma cu cateva ore! Niciodata nu a scris ASTA despre vreun concurent de la Survivor Romania 2021

Ajuns probabil la capatul puterilor, Vladimir a facut o confesiune, bineinteles in stilu-i caracteristic, cu umor si autoironie in legatura cu etapa prin care trece fiica lui: "Sufeream câinește zilele trecute, fiind exclus de catre copil din triunghiul amoros- Alice, Zora, Vladimir (după o ceartă

între mine și Z) și cum sufeream eu așa, m-am gândit că poate ar fi cazul să recunoaștem, din când în când, cu voce tare, că mai sunt și momente nasoale în creșterea copilului. Adică nasoale, nasoale, nu puțin neplăcute. Așa că postarea asta e pentru părinții care încearcă zilnic să fie mai buni, care zilnic lasă de la ei, care au răbdare de 50 de ori pe zi așteptând și sperând să treacă faza în care se află copilul.
E pentru cei care încearcă să nu-și piardă mințile încercând să-i dea de cap acestei misiuni care uneori pare imposibilă. Să știți că nu sunteți singuri. Suntem al naibii de mulți, iar o bună parte dintre noi nu vrem să recunoaștem nici măcar față de noi cât de greu e. Poate dacă am începe să o recunoaștem mai des, ferindu-ne, bineînțeles, de lamentare, am trece mai ușor prin tantrumurile celor mici."

Cei mai multi dintre parintii care ii citesc postarile castigatorului primului sezon Exatlon Romania, s-au regasit in confesiunile actorului si au empatizat sprinjinindu-l cu sfaturi si incurajari. Unul din mesajele primite de Vladimir a fost din partea unei mamici care l-a avertizat ca abia abia acum incepe greul si ar trebui sa vada cum e cand ajunge cu Zora la etapa adolescentei: "Corect!! Dar stai sa ajungă la vârsta adolescenței...

atunci sa vezi certuri si cine lasa de la el...tot noi părinții. Si frumoasa lui sotie, Alice Cavaleru, i-a transmis un mesaj urandu-i sa aiba rabdare: "Răbdare, tătuță..." i-a scris ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vladimir Draghia isi dezmosteneste fiica. Totul se intampla din cauza Survivor Romania!

Un alt episod care i-a distrat maxim pe fanii lui Vladimir si ai familiei sale a fost momentul cand Zora se uita in urma cu cateva luni la Survivor Romania 2021 si in care i-a spus ferm tatalui sau ca este Razboinica. Pustoaica in varsta de aproape patru ani l-a scos din sarite pe fostul Faimos pentru ca tine cu echipa adversa. Unde mai pui ca nici cu "amenintarile de rigoare", Zora nu s-a lasat induplecata si s-a dovedit o adevarata luptatoare pentru cauza ei...Razboinica pana la capat! Dialogul dintre ei este absolut adorabil:" Tu ce esti, Faimoasa sau Razboinica?" moment in care si primeste imediat raspunsul:"Razboinica!", "Vrei sa fii dezmostenita?" a continuat Vladimir: "Cum sa spui asa ceva, nici in gluma...Nu dormi in pat in seara asta", a mai spus vedeta.