Ce-i spune Dumitru Prunariu lui Dan Negru în ediția de sâmbătă a game show-ului “Tu urmezi!” despre existența extratereștilor?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2022, 09:38

Unul dintre cei 580 de pământeni care au ieșit în spațiul cosmic, declarații inedite: “În mod sigur nu suntem singurele inteligențe din Univers”

Dumitru Prunariu, singurul astronaut român, va fi prezent în ediția de astăzi a emisiunii “Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, difuzat la 20:00, la Kanal D!

Ce-i spune Dumitru Prunariu lui Dan Negru în ediția de astazi a game show-ului “Tu urmezi!” despre existența extratereștilor?

Având alături un om care a călătorit în spațiu, Dan Negru și-a exprimat o curiozitate care aparține, de altfel, tuturor pământenilor.

Întrebat de prezentatorul show-ului dacă există extratereștri, Dumitru Prunariu a răspuns fără ocolișuri.

Citeste si: Ce aliment total interzis a dus Dumitru Prunariu în spațiul cosmic? Celebrul astronaut român povestește întâmplarea în detaliu, chiar în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D!

“Există! Eu așa cred! Este părerea mea personală, dar în mod sigur nu suntem singurele inteligențe din Univers.

Ar fi prea de tot să fim chiar atât de inteligenți încât să fim singurii”, răspunde Dumitru Prunariu la întrebarea dacă există extratereștrii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu pierdeţi în această seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unică emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D!

Citeste si: Cum a fost Dumitru Prunariu la un pas să rateze călătoria în spațiu: ''Nu se vedea cât sânge aveam sub ea''

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.