Ce ii face Georgiana lui Jador dupa ce acesta a fost grav accidentat si nu a mai aparut alaturi de Faimosi la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 08 mar 2021, 08:30
Ce facea Georgiana Elisei in timp ce Jador urla de durere pe teren

Reactia Georgianei Elisei fata de Jador care nu a mai putut concura alaturi de Faimosi din cauza accidentarii suferite in urma cu cateva zile, ii intriga pe fanii cantaretului.

Jador a suferit o accidentare grava la genunchi si desi si-ar fi dorit sa fie alaturi de Faimosi in Jocurile pentru Imunitate, acesta nu a putut fi prezent pentru ca medicul i-a interzis deocamdata participarea in Arena Survivor Romania 2021. Atat Zannidache cat si Sebastian Chitosca au recunoscut ca Jador este un concurent puternic si fara el, echipa ar putea pierde multe puncte si jocuri de Imunitate ceea ce s-a si intamplat deoarece unul dintre jocuri chiar a fost pierdut, iar Faimosii au fost nevoiti sa isi trimita un concurent spre eliminare, aceasta fiind Andreea Antonescu.

„Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(...) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă!”, a spus Jador in momentul cand a simtit ca ii cedeaza piciorul. 

Jador, accidentare cumplita la Survivor Romania 2021

Citeste si: Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La o zi dupa accidentare, Daniel Pavel a sanuntat cum se simte Jador si ce decizie a luat medicul in legatura cu sanatatea lui:" În această seară, pe banca Faimoșilor nu se află Jador. Jador se află, în continuare, sub supraveghere medicală. I se fac noi investigații, în această seară el nu poate fi nominalizat, desigur, nu poate nominaliza și nu va intra la votul publicului.”

 

Insa, nu multi cred ca Jador s-a accidentat atat de grav incat sa aiba reactia pe care a avut-o pe traseu in momentul cand a urlat de durere, iar acesta este Sorin de la Razboinci. Concurentul a declarat ca Jador mai mult se preface si ca ar merita si un Oscar pentru aceasta reprezentatie, insa unul pentru cel mai prost actor.

Ce face Georgiana Elisei in timp ce Jador sufera din cauza accidentarii la genunchi

Citeste si: Survivor România 2021. Prima reactie a lui Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Cum si-a dat seama ca va parasi competitia

Oare si fosta lui iubita, Georgiana Elisei, crede acelasi lucru? Tanara isi vede in continuarea linistita de viata si posteaza imagini in ipostaze sexy, imbracata cat mai porvocator.

In ziua in care Jador a fost spitalizat, Georgiana a postat o imagine cu ea imbracata intr-un sacou, insa pe dedesubt, fosta iubita a lui Jador a optat pentru o bustiera lasandu-i la vedere abdomenul, ce-i drept foarte bine lucrat. Ce ar fi zis Jador despre o asemenea priveliste? Cu siguranta, i-ar fi placut si Faimosului ca nu degeaba jeleste dupa ea in fiecare moment. Reactia Georgianei este una destul de intriganta pentru fanii lui Jador care se intreaba daca chia rii pasa de Faimos sau pur si simplu ascunde acest lucru pentru a nu lasa sa se vada adevaratele ei sentimente pentru cel care a cerut-o de sotie in fata a milioane de telespectatori.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.