Ce ii promite Emil Rengle prezentatoarei show-ului „Imi place dansul”?

Author: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 12:10

Frumoasa Cristina Mihaela recunoaste ca este fascinata de coregrafiile celebrului jurat.

Emil Rengle, unul dintre juratii show-ului de la Kanal D, "Imi place dansul", si Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea emisiunii, au o relatie extraordinara de prietenie, atat pe platourile de filmare, cat si in afara lui. Frumoasa prezentatoare recunoaste ca este fascinata de coregrafiile celebrului jurat si este hotarata sa invete sa danseze pe tocuri mai bine decat acesta.

"Imi doresc sa invat si eu acest stil.

O sa ma duc la el sa invat cand vom avea timp liber. I-am promis, mai ales ca incearca de fiecare data sa ma invete doua-trei miscari. Tin mult la el, am rezonat cu el, poate pentru ca avem varste apropiate. Dintre toti juratii el este cel care ma incurajeaza cel mai mult, imi spune sa am incredere in mine, pentru ca intr-o zi o sa invat sa dansez",
a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Citeste si: Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale: "Promite a deveni o mare dansatoare!"

Partenera de emisiune a lui Victor Slav este convinsa ca are o comunicare telepatica cu Emil Rengle:  "La filmari este singurul jurat de la care intuiesc nota pe care o va da".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristina Mihaela Dorobantu are, insa, si o mare satisfactie.

"Cand am vazut ca nu pot executa pasii lui, l-am invatat eu pe el coregrafia mea. S-a amuzat, m-a sustinut si i s-a parut extraordinar ca incerc",  a povestit gazda emisiunii "Imi place dansul".

Ce coregrafii indraznete va prezenta Emil Rengle si daca invata Cristina Mihaela Dorobantu sa danseze, aflati urmarind o noua editie a emisiunii "Imi place dansul", duminica, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!