Ce îi trebuie unui bărbat ca să o cucerească pe Xonia! Artista nu se uită deloc la bani: „Pe mine nu mă câștigi cu cadouri”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 dec 2022, 00:11

Artista nu se uită deloc la bani: „Pe mine nu mă câștigi cu cadouri”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Xonia, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, a dezvăluit în exclusivitate la „Detectorul de minciuni” care este secretul unei cuceriri de succes.

Invitată în ultima ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Xonia a dezvăluit un aspect important, la care mulți bărbați, probabil, s-au gândit: cum poate să o cucerească un bărbat?

Ce trebuie să facă un bărbat pentru a o cuceri pe Xonia

Ajunsă în fața Oanei Radu și a detectorului de minciuni, Xonia a dezvăluit ce îi trebuie unui bărbat pentru ca ea să se lase cucerită.

Vedeta a mărturisit că nu o atrag cadourile scumpe și nu poate fi impresionată în acest fel. 

„Nu aș putea să zic că nu îmi plac lucrurile scumpe. Însă pe mine nu mă câștigi cu cadouri sau cu lucrurile astea materiale. Pe mine mă cucerește felul în care te comporți cu mine, felul în care mă apreciezi prin cuvinte și comportament, cum mă iubești și cum mă susții.

Citește și: S-a îndrăgostit sau nu Xonia de un concurent în Republica Dominicană? Ce s-a întâmplat între artistă și TJ Miles: „Mi-a plăcut”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La mine cadourile nu prea au valoare. De asta cred că nici nu au încercat bărbații să mă cumpere cu cadouri, pentru că nu merg.

Prefer un trandafir, un buchet de flori care vine din suflet decât să îmi cumperi o geantă care, sincer, pentru un milionar nu are valoare. Pentru un milionar, o geantă pe care noi o considerăm scumpă nu înseamnă nimic. Consider că și ei au văzut că valoarea mea nu constă într-o geantă și așa a fost și cu fostul meu iubit”, a dezvăluit Xonia.

Bărbații din viața Xoniei nu s-au străduit la capitolul „cadouri”

Chiar dacă Xonia nu este o persoană materialistă și nu se lasă ușor impresionată cu cadouri luxoase și obiecte scumpe, artista a recunoscut că nici bărbații din viața ei nu s-au străduit prea tare când a venit vorba de darurile pe care le-a primit. Nu a contat nici faptul că a fost împreună cu un milionar, pentru că Xonia tot nu a avut parte de cadouri luxoase.

Citește și: Xonia a recunoscut motivul pentru care s-a despărțit de iubitul ei milionar. Ce spune cântăreața: „Îl iubesc, îl voi iubi întotdeauna”

„Nu au încercat. Cel mai scump cadou pe care l-am primit de la un bărbat?! Este posibil pantofii din picioare. I-am primit de ziua mea”, a declarat Xonia.