Ce inaltime are carismaticul Ferman din serialul "Doctorul minune"? Iata detalii inedite despre celebrul Onur Tuna, actorul cu cei mai frumosi ochi din Turcia!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 sep 2021, 14:30

Indragitul actor Onur Tuna a fascinat publicul feminin cu sarmul lui aparte si cu fizicul sau cuceritor.

Serialul fenomen "Doctorul minune" a adus in atentia publicului multi actori talentati si admirati ai momentului in Turcia, care au incantat telespectatorii de-a lungul timpului in numeroase productii de succes.

Printre cei mai apreciati actori pentru sarmul si fizicul lui este de departe Onur Tuna, ce care a dat viata personajului Ferman in serialul "Doctorul minune". Multe telespectatoare si-au dorit sa descopere din ce in ce mai multe detalii inedite din viata sa.

Publicul din Romania l-a cunoscut pe celebrul actor Onur Tuna inca din anul 2019, cand a jucat in primul sezon al serialului Pretul fericirii, in care a jucat rolul unui am de afaceri influent, alaturi de multi alti actori renumiti ai Turciei. 

Ce inaltime are carismaticul Ferman din serialul "Doctorul minune"?

Carismaticul Onur Tuna s-a bucurat de celebritate inca de la primele sale roluri jucate in serialele turcesti.

Farmecul lui aparte si frumusetea fizica imbinate cu un talent desavarsit l-au ajutat pe Onur sa devina un adevarat sex simbol al Turciei. Aceste calitati nu i-au adus actorului doar notorietate ci si foarte multi bani de-a lungul carierei sale, deoarece Onur Tuna a primit multe oferte importante. Treptat multe telespectatoare atat din Turcia, cat si din strainatate si-au dorit sa descopere cat mai multe detalii din viata lui personala sau despre activitatile sale desfasurate dincolo de platourile de filmare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este noua iubita a celebrului Onur Tuna, actorul care va da viata personajului Ferman din serialul "Doctorul minune"

Intre timp, presa din Turcia a lansat din ce in ce mai multe noutati despre Onur Tuna. Astfel, s-a descoperit faptul ca acesta are 36 de ani, o inaltime de 1,95 m, 81 de kilograme si este zodia rac. Totodata au aparut zvonuri si despre ce avere fabuloasa, de circa 1 milion de dolari, a reusit celebrul actor sa acumuleze pana acum.

Citeste si: Onur Tuna, fascinantul Dr. Ferman Eryiğit, din serialul “ Doctorul minune”: “Mă trezesc devreme, la 5.30, meditez și compun muzică!”