Ce înălțime are, de fapt, Andreea Mantea, prezentatoarea reality-show-ului Casa Iubirii! Cate kilograme a reușit să slăbească vedeta TV intr-o lună

Author: Alice Popescu

Ce inaltime are Andreea Mantea

Sursa: Instagram

Vedeta Kanal D, una din cele mai indragite prezentatoare TV din Romania, este o fire extrem de deschisa cand vine vorba despre persoana ei.

Succesul pe care Andreea Mantea il are in fata publicului ei se datoreaza si sinceritatii cu care vedeta vorbeste despre lucrurile frumoasa care i se intampla in viata, dar si despre necazurile care o coplesesc. Prezentatoarea TV este una din cele mai urmarite vedete de pe retelele de socializare avand pe Instagram 2 milioane de urmaritori care zi de zi ii urmaresc evolutia in tot ceea ce face. Intrebata la un moment dat cum reuseste sa fie atat de placuta, vedeta a dezvaluit ca totul tine de naturalete si mai ales ca interactioneaza de fiecare data cand timpul ii permite cu

admiratorii sai.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum și-a amenajat Andreea Mantea cabina în care stă în timpul filmărilor pentru Casa Iubirii. De ce a vrut neapărat o bucătărie

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce inaltime si ce greutate are Andreea Mantea. Vedeta TV a recunoscut totul fara ezitare

Chiar daca acum, prezentatoarea reality show-ului Casa Iubirii este extrem de ocupata cu filmarile, totusi isi face timp sa vorbeasca si cu internautii. Mai mult, Andreea recunoaste ca citeste toate mesajele pe care le primeste si raspunde si intrebarilor puse de cei care vor sa afle sfaturi din partea ei. Vedeta TV a mai spus ca nu toate mesajele sunt unele frumoase, ci mai primeste si critici pe care stie foarte bine sa le digere si se amuza copios pe seama lor.

 Andreea Mantea a dezvaluit in exclusivitate pentru kanald.ro faptul ca are 1.65m. De altfel, prezentatoarea TV a dezvaluit ca urmeaza si o cura de slabire si pana acum a reusit sa dea jos 10 kg. "Fara sucuri acidulate, fara zahar, fara paine...sunt multe lucruri pe care nu le mai consum. Am promis ca voi da jos 14-16 kilograme si am reusit vreo 10 sau 9.

Sunt pe drumul cel bun, mananc sanatos. Dimineata pot sa mananc chiar si slanina cu ceapa, dar apoi salate, gratar.  Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comodă. Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat în greutate sau diverse probleme de sănătate.

Andreea Mantea, tinuta impecabila. Prezentatoarea Casa Iubirii are un stilist 

Citeste si: Andreea Mantea a recunoscut în sfârșit daca are sau nu un iubit în momentul de față! Ce a spus prezentatoarea TV pe șleau

Pentru prima data, Andreea a dezvaluit ca pentru acest proiect si pentru a avea aparitii impecabile, a apelat la un stilist, de altfel, unul dintre cei mai buni din Romania care a ajutat foate multe concurente din cadrul Bravo, ai stil! Celebrities sa ajunga pe culmile succesului din punct de vedere stilistic.

Mai mult, cea care ii este alaturi Andreei Mantea din punct de vedere stilistic, este recunoscuta pe plan international in domeniu: "Pentru prima data in viata mea, mi-am propus sa accept un stilist in totalitate. Este vorba despre Lucy Faur. Mi-a placut foarte mult ce schimbari face. Am simtit nevoia de schimbare. Parca vad viata altfel de doi ani si am simtit nevoia de aceasta schimbare. Am zis ca este cea mai potrivita pentru aceasta schimbare si ma voi lasa in totalitate pe mana ei" ,a dezvaluit Andreea pentru kanald.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.