Ce inhibitiii, ce oboseala?! Cand vine vorba sa primeasca ceva gratuit, romanii se si dezbraca de haine

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:07

Nu ne credeti?! Sa vedeti ce-au facut zeci de femei si barbati pentru niste... haine!

Ce-i drept, erau gratis. Unii in costum de baie, altii in lenjeria intima, dar cu totii s-au ingramadit la intrarea in magazinul care le-a pus curajul la-ncercare! Sa vina la cumparaturi...aproape dezbracati! Dar nu oricum, ci in lenjerie intima. Unii s-au simtit ca la plaja!

Dar sa vedeti cum s-au chinuit bietele fete sa-si traga hainele pe ele! Ce conteaza marimea cand e vorba de haine de marca?! Dar ce mai conteaza efortul in fata bucuriei de a se imbraca gratis...?
Sa nu va imaginati ca doar tinerelor le-a fost pe plac evenimentul! Doamnele trecute de a doua tinerete privesc cu uimire in interiorul magazinului!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Credeti ca doamna ar fi dat inapoi de la o asa provocare?! Proba este consacrata in strainatate, dar destul de noua in Romania! Primii o suta de oameni care intra in magazin, fara straie, doar in lenjerie, primesc doua haine din magazin...gratis!

Premiul nu este deloc de neglijat, daca luam in considerare ca hainele din acest magazin au preturi care ajung chiar si la cateva mii de lei.