Ce inima de om poti avea sa faci asta unui biet suflet! Au lasat un biet magarus sa moara intr-o padure

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 19:30

A muncit toata viata pentru stapanii lui, iar la batranete a fost lasat in padure plin de sange, sa moara de frig, foame, sete!

Trei zile a zacut acolo pana unui trecator i s-a facut mila si a cerut ajutorul pe internet! Este povestea sfasietoare a unui biet magarus cu care oamenii s-au purtat mai rau decat fiarele.

Imagini de o cruzime rara ne-au fost trimise de catre cativa oameni cu suflet mare. In filmare apare un biet magarus. Zace de 3 zile, plin de sange, intr-o padure din apropiere de Targoviste.

Animalul nu se mai poate ridica din cauza ranilor. Zapada aproape l-a acoperit. Turturi de gheata ii acopera ochii tumefiati.

Cel care a descoperit animalul suferind a inmarmurit pur si simplu. A avut insa taria sa filmeze cu telefonul mobil si sa puna imaginile pe internet in speranta ca cineva il va salva!

Mai multi iubitori de animale au vazut imaginile si au incercat sa gaseasca o solutie.

Unii au sunat la Directia Sanitar Veterinara, am incercat si noi sa aflam daca pot face ceva.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pana la urma, la fata locului au ajuns cativa oameni cu suflet din zona.

S-au mobilizat imediat cu o masina 4x4 si cu o remorca speciala. Au luat bietul magarus si l-au transportat intr-un grajd incalzit al unei asociatii de ocrotire a animalelor.
Medicul veterinar spune ca animalul e intr-o stare foarte grava. Magarusul este acum in siguranta, asa ca noi ne intoarcem spre locul in care animalul isi astepta sfarsitul sa obtinem mai multe informatii. Ce fiare au putut sa aduca bietul animal in aceasta stare? Poate vor auzi si politistii ce povestesc oamenii din zona.
Un alt martor sustine ca in urma cu trei zile pe drum au trecut niste ciobani cu oile. Pe langa turma mergeau si cativa magari.

Oamenii revoltati de imaginile vazute pe internet au facut mai multe sesizari. Pe internet deja circula o petitie pentru marirea pedepselor in cazurile de cruzimi impotriva animalelor. La politia damboviteana a ajuns si o plangere penala.
Noi asteptam rezultatele anchetei si va vom tine la curent.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.