Ce înseamnă când visezi că plouă. Visul în care e semn bun

Autor: Bianca Vidoi

Ce înseamnă când visezi că plouă

Sursa: Pexels.com

Oamenii visează adesea, iar fiecare element pe care și-l amintesc poate avea o semnificație aparte, iar ploaia poate să aibă nenumărate moduri de interpretare.

Focul, ploaia, căzutul în gol sau participarea la un examen pentru are nu suntem pregătiți reprezintă unele dintre cele mai frecvente elemente ce se regăsesc în visele oamenilor. Fiecare element are o semnificație aparte, iar ploaia poate fi interpretată în mai multe moduri, în funcție de elementele pe care ni le amintim atunci când ne trezim. Iată ce înseamnă când visezi că plouă. 

Semnificația pe care o are ploaia în vis

Atunci când ne trezim și ne amintim că ploaia a făcut parte din visul nostru ne dăm seama că am avut parte de o eliberare emoțională în timpul nopții. Ploaia este adesea asociată cu lacrimile, iar atunci când trecem prin clipe dificile și nu putem să ne exteriorizăm în viața reală, visul cu ploaia apare pentru a ne ajuta să ne descărcăm emoțional. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Apa de ploaie ne poate arăta și că urmează o perioadă din viața noastră în care bunăstarea o să ne acapareze, poate chiar recolte îmbelșugate dacă este cazul. În cazul în care apa pe care o visăm este murdară, atunci trebuie să ne pregătim pentru o perioadă plină de tulburări și obstacole peste care trebuie să trecem.

Ce înseamnă când visezi că plouă cu gheață 

Ploaia cu gheață sau grindina reprezintă elemente pe care oamenii nu și le doresc să le aibă în vis, deoarece acestea nu aduc niciodată vești bune în viața oamenilor. Grindina le atrage atenția oamenilor cu un posibil deces al unei persoane din familie sau din grupul apropiat de prieteni. Ploaia cu gheață poate însemna și că dorințele pe care le aveți nu se vor îndeplini.

Citește și: Ce înseamnă când visezi război. Interpretările pe care le poate avea visul

În cazul în care în visul pe care îl aveți stați și observați grindina, atunci înseamnă că îți vei asuma vina pentru cineva. Este vorba despre o persoană apropiată pe care vreți să o protejați, iar motivul pentru care vreți să luați toată vina asupra voastră este că faceți față reacțiilor negative din partea celor din jur.

Alte semnificații pe care le poate avea ploaia în vis

În cazul în care ploaia pe care o visăm este limpede și curge șuvoaie, atunci banii o să vină în viața noastră într-un timp foarte scurt. Dacă auziți cum ploaia cade pe acoperișul casei sau vedeți de la o fereastră cum plouă, atunci veți avea parte de mult noroc în viața de familie. Atunci când în vis vom vedea cum plouă cu soare trebuie să ne pregătim pentru o schimbare plăcută. 

Ploaia cu tunete îți atrage atenția asupra oamenilor din jurul tău, acest vis arătându-ți că oamenii din jur nu te înțeleg sau nu înțeleg toate deciziile pe care le iei pentru tine. Furtuna reprezintă un semnal de alarmă în visele oamenilor, deoarece acest element reprezintă dificultăți ce trebuie înlăturate, potrivit playtech.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.