Ce înseamnă când visezi foc. Interpretări diferite în funcție de vis

Autor: Bianca Vidoi

Ce înseamnă când visezi foc

Sursa: Unsplash

Oamenii își amintesc doar 10% din ceea ce visează pe parcursul nopții, iar interpretările acestora pot fi foarte diferite, pe baza detaliilor amintite.

Oamenii visează pe parcursul întregii nopți, însă adesea aceștia își amintesc visele pe care le au spre dimineață. Cu ajutorul detaliilor pe care și le amintesc, oamenii caută semnificațiile din spatele viselor, astfel încât să poată descifra semnale ale Universului sau ale subconștientului. Iată ce semnificație are visarea unui foc.

Semnificația visului cu foc

Pentru a realiza o interpretare cât mai exact a visului pe care l-ați avut este ideal să rețineți detaliile importante ale acestuia, mai exact ale focului, deoarece fiecare mic detaliu poate face diferența.

În funcție de ceea ce ne amintim din vis, focul poate simboliza un mod de a supraviețui sau ceea ce ne aduce pieirea. 

Adesea, visele în care există focul se pot interpreta după trei criterii: energie, purificare și emoție. Focul poate atrage atenția asupra puterii pe care p avem în interiorul nostru, însă modul în care o controlăm este ceea ce face diferența, deoarece poate schimba semnificația visului.

Focul poate atrage atenția și asupra unor lucruri sau momente ce trebuiesc distruse sau pentru care trebuie să treceți peste, astfel încât să aveți parte de un nou început, potrivit garbo.ro

Din punct de vedere emoțional, focul poate semnaliza niște sentimente foarte puternice pe care le are persoana ce îl visează, iar în modul în care este prezentat, emoțiile pot varia de la furie, dorință sau iubire.

De asemena, o interpretare comună a viselor în care există focul este stresul unei situații tensionate sau periculoase din viața noastră.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce înseamnă când visezi foc și fum

În cazul în care visezi foc, iar acesta este însoțit de fum, atunci căsătoria se află în viitorul tău. Partenerul pe care ți l-ai dorit și pe care îl meriți este de partea ta și căsătoria este următorul pas pe care trebuie să îl faceți pentru a vă începe viața împreună. Este foarte posibil ca și din punct de vedere profesional să aveți parte de surprize, primind un loc de muncă avantajos din toate punctele de vedere.

Citește și: Dicționar de vise: Cele mai comune vise pe care le au oamenii și semnificația din spatele lor

O altă interpretare pozitivă a viselor cu foc o are și visul în care aprindem focul, ce semnifică apariția unei persoane speciale în viața noastră, pentru care este posibil să dezvoltăm sentimente. Alături de o iubire ca în basme, acest vis atrage atenția și asupra unor câștiguri materiale neașteptate.

Mânuirea focului pentru alte persoane reprezintă modul în care sunteți dispus să îi ajutați pe toți cei din jurul vostru, ceea ce vă ajută să consolidați relațiile pe care le aveți. În cazul în care visăm că arde casa sau o clădire, atunci nu este un motiv de îngrijorare, deoarece însemnă prosperitate. 

Ce înseamnă când visezi că stingi un foc

Simțiți în viața voastră că este pusă foarte multă presiune asupra voastră și asupra deciziilor pe care trebuie să le luați, așa că acest lucru se observă și în visele voastre. În cazul în care visați că stingeți un foc, atunci acest lucru înseamnă că nu mai este momentul să amânați rezolvarea unei situații, deoarece astfel, gravitația acesteia crește.

În cazul în care visați că luați foc, atunci trebuie să vă pregătiți pentru ce este mai rău. Este foarte posibil ca în viitorul vostru să apară boli sau chiar accidente. Este important să aveți grijă de voi în această perioadă, astfel încât să diminuați posibilele daune ale acestui vis cu semnificații negative, potrivit timpul.md

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.