Ce înseamnă când visezi incendiu. Interpretările nebănuite ale visului

Autor: Bianca Vidoi

Ce înseamnă când visezi incendiu

Sursa: freepik

Pe parcursul nopții, oamenii tind să viseze foarte multe lucruri înfricoșătoare, precum incendiile, iar aceasta este semnificația elementului din vise.

Focul este un element natural, iar acesta apare în visele oamenilor sub diferite forme. În funcție de forma sub care apare focul în vise, acesta poate avea conotații negative sau pozitive asupra vieții persoanelor în cauză. Iată ce înseamnă atunci când visezi un incendiu.

Semnificația focului în vis

Focul poate apărea sub diferite forme în visele oamenilor, formă ce simbolizează semnificația acestui element natural.

Acesta poate atrage atenția asupra unor noi începuturi pentru oamenii ce visează foc, dar pot semnifica și un motiv de îngrijorare pentru oamenii ce vor avea parte în viitor de mai multe situații delicate.

În cazul în care focul pe care îl visați scoate fum, atunci aveți foarte multe motive de bucurie, deoarece acest vis semnifică o căsătorie în viața voastră. Este foarte probabil ca în viitorul apropiat să cunoașteți persoana potrivită, în cazul în care nu o aveți deja alături de voi, și să faceți pasul cel mare pe care îl așteptați de ceva timp, potrivit timpul.md

Citește și: Ce înseamnă când visezi război. Interpretările pe care le poate avea visul

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament

Citește și: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”

Dacă în visul vostru faceți focul în casă pentru a vă încălzi, atunci este foarte probabil ca o veste bună să vă bucure în această perioadă. Poate fi vorba despre venirea pe lume a unui copil sau despre vizitarea unor membrii ai familiei. Cu toate acestea, există și situații în care visele ce conțin foc prevăd perioade ghinioniste pentru oameni.

În cazul în care în visul vostru vedeți un foc ce arde într-o vatră, atunci trebuie să vă pregătiți pentru o perioadă plină de momente dificile și obstacole.

Dacă focul este puternic, atunci veți avea parte de nenumărate gânduri care nu vă dau pace, iar dacă focul este unul mic, atunci problemele în familie o să apară. 

Ce înseamnă când visezi incendiu la o casă

Deși putem crede că un incendiu în vise are conotații negative, nu este deloc adevărat. Din contră, incendiul pe care îl visăm înseamnă că vom avea parte de foarte multă prosperitate în viitor.

Acesta va reprezenta momentul în care banii vor veni în abundență în viața voastră și va elimina toate elementele ce vă țineau pe loc veniturile.

Cu toate acestea, dacă visați că fugiți de un foc, atunci trebuie să fiți foarte atenți când vă spuneți părerea în fața celorlalți, deoarece aceștia se pot simți jigniți foarte rapid de ceea ce ziceți. Dacă visați un foc care ajunge să vă ardă, atunci trebuie să vă pregătiți pentru ce este mai rău, motiv pentru care trebuie să fiți foarte atent la următoarea perioadă a vieții voastre.