Ce inseamna cand visezi un cal? Interpretarea visului cal

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 feb 2018, 15:14

Iata ce inseamna cand visezi un cal: semnificatiile pot fi multiple, in functie de imaginile care iti apar in timpul visului.

In general, aparitia unui cal in vis are o semnificatie pozitiva. Exista insa si ipostaze care pot prevesti o nenorocire sau un necaz ce urmeaza sa apara in viata ta in viitorul apropiat.

Ce inseamna cand visezi un cal alb: este semnul norocului, iti vei gasi in scurt timp marea dragoste sau vei primi o veste buna, la care nu te asteptai.

Mai poate indica si aparitia unei mosteniri sau a unei sanse care iti va permite sa iti duci viata la un nou nivel din punct de vedere financiar.

Ce inseamna cand visezi un cal alergand: toata viata ai alergat dupa succes si ai asteptat ca sansa sa iti surada. Daca visezi un cal alergand dorintele tale se vor indeplini in viitorul apropiat- vei avea un succes culminant pe planul profesional in scurt timp.

Ce inseamna cand visezi un cal gri: pregateste-te sa te infrunti cu o serie de obstacole si greutati pe care nu le-ai prevazut.

Le vei depasi relativ usor, insa iti vor implanta in gandire o nesiguranta de care vei reusi sa scapi destul de greu.

Ce inseamna cand visezi un cal negru schiopatand: prevesteste moartea. Cineva apropiat tie va muri, iar acest lucru te va afecta destul de serios.

 

Taguri: