Ce inseamnă, de fapt, dacă visezi încălțări, cizme sau ghete

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 23 aug 2021, 00:54

Visul în care apare încălțăminte ascunde multe temeri și dorințe ale persoanei în cauză. Dacă vreți să știți cu exactitate ce înseamnă când visați încălțări, fie că este vorba despre cizme, ghete sau pantofi, citiți cu atenție rândurile de mai jos.

Încălțămintea care apare în vis nu înseamnă neapărat un lucru rău, dar bineînțeles că depinde foarte mult de context. În general, încălțările ne duc cu gândul la mobilitate și la forța care stă în picioarele oamenilor. În vis, încălțămintea poate ascunde chiar temeri legate de aceste aspecte.

Încălțămintea în vis, semn bun sau nu prea?

Dacă ați avut un vis în care a apărut încălțăminte, nu vă speriați.

De obicei, este un lucru bun și nu aveți de ce să vă îngrijorați. Încălțămintea are legătură cu nevoia de a merge, de a pleca undeva departe sau de ce nu, chiar cu situația financiară în care ne aflăm.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Să nu uităm că în trecut, doar oamenii săraci umblau desculți. Visul cu încălțări se interpretează și în funcție de cât de curate sunt acestea.

Iată când este semn bun dacă visezi încălțăminte:

  • Dacă visați încălțăminte nouă, va urma o perioadă foarte bună în viața dumneavoastră. Este posibil să fiți promovat.
  • Semn bun este și dacă primiți în vis o pereche nouă de încălțăminte. Înseamnă că vă veți căsători în curând sau dacă nu v-ați găsit încă marea iubire, acest lucru se va întâmpla foarte curând.
  • Dacă visați că probați o pereche de încălțări noi, este posibil să vă căsătoriți în curând sau cineva drag va face acest pas.
  • Un vis în care vă descălțați aduce vești bune. Ați scăpat de problemele pe care le aveați și va urma o perioadă foarte bună pentru dumneavoastră.
  • Încălțămintea care este prea mare pentru piciorul dumneavoastră înseamnă că veți depăși cu bine o situație grea.
  • Ghetele în vis înseamnă că sunteți o persoană puternică și puteți să aveți singură grijă de dumneavoastră.
  • Cizmele, mai ales dacă sunt înalte, arată că aveți o latură sexuală care trebuie exploatată.

Când nu este bine să visezi încălțăminte

Așa cum am spus, un vis în care apare un articol de încălțăminte nu este întotdeauna un semn bun. Sunt și anumite situații în care un asemenea vis poate prevesti ceva rău. Iată care sunt acestea:

  • Dacă visați că aveți foarte multă încălțăminte pe lângă voi înseamnă că aveți foarte multe griji și responsabilități. Încercați să vă eliberați de stres, pentru a nu risca să vă îmbolnăviți.
  • Dacă în vis vă apare o pereche de încălțăminte veche, ruptă sau murdară, nu este deloc semn bun. Este posibil să aveți o mare dezamăgire pe plan personal. De asemenea, poate însemna că aveți o părere proastă despre dumneavoastră și nu vă apreciați la adevărata valoare.
  • Și mai rău este dacă visați că vă cumpărați încălțăminte. Acest vis prevestește moartea cuiva drag.
  • Nu este bine nici dacă visați că sunteți desculț/ă. Înseamnă că aveți foarte multe lipsuri și neîmpliniri, pe toate planurile.
  • Dacă visați că rupeți o pereche de încălțăminte, va urma o perioadă în care veți pierde mulți bani.
  • Un vis în care încălțămintea ți-a făcut răni este semn rău. Înseamnă că veți trece printr-o suferință și în viața reală.
  • Dacă în vis ștergeți o pereche de încălțăminte, cineva apropiat vă invidiază și vă poate face rău.
  • Nu este semn bun nici dacă visați încălțăminte neagră. Aveți prea multe griji financiare. Încercați să vă relaxați.
  • Încălțămintea albastră care apare în vis aduce vești triste în viața reală. Cineva apropiat se poate îmbolnăvi, poate chiar dumneavoastră.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.