Ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei. Aceasta a spus care este semnificația lui

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mai 2023, 06:40

Ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei

Sursa: Instagram

S-a aflat, în cele din urmă, ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei. Artista nu a vrut să dezvăluie numele înainte de a-l aduce pe lume pe fiul ei, iar acesta a fost spus de către Adi Rus, soțul ei.

S-a aflat ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei. Artista a elucidat misterul, după câteva zile în care s-a tot încercat aflarea semnificației acestuia.

Ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei

Pe contul său de Instagram, Vlăduța Lupău a spus care este motivul pentru care a decis ca pe fiul ei să îl cheme Iair.

„E o poveste...frumoasă.

IAIR... este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Înseamnă « el strălucește » sau « cel pe care Dumnezeu luminează », iar faptul că Iair s-a născut în ziua de sărbătoare « Schimbarea la față »... este iar ceva fantastic!

Pentru cei care nu știu semnficația zilei...

atunci Iisus a strălucit cel mai puternic la față pe muntele Tabor.
« Și a strălucit fața Lui ca soarele, iar veșmintele Lui s-au făcut albe ca lumina ».

Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta.

Numele l-am ales în primele zile, când nici măcar nu știam dacă va fi băiat.

Iar ziua nașterii și-a ales-o el... nu aveam nașterea programată. Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuia să nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august”, a scris Vlăduța Lupău în mediul online.

Citeste si: Vlăduța Lupău a publicat primele imagini de familie. Ea și soțul ei, Adi Rus, sunt în formula completă

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vlăduța Lupău a ales nașii lui Iair

Vlăduța Lupău abia a născut, dar a organizat, deja, toate detaliile importante legate de botez. Artista a decis ca fiul ei să aibă trei perechi de nași. Una dintre perechi este formată chiar din cei care sunt nașii de cununie ai Vlăduței și ai lui Adi Rus: Olguța Berbec și Remus Novac.

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au unit destinele în anul 2019. Cu toate acestea, artista și-a păstrat numele de familie și multă vreme fanii acesteia s-au întrebat care este motivul.

În urma unei întrebări care i-a fost pusă de către un fan din mediul online, Vlăduța a elucidat misterul. „Evident! Am muncit de mică pentru ca numele meu să ajungă pe buzele oamenilor!”.

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Vlăduța Lupău fiului ei, după ce a născut. Artista are un fiu pe nume Iair

Mai mult decât atât, Vlăduța Lupău se pregătește să se mute în casă noua. Aceasta își construiește casa la care a visat încă de mică. Pregătirile sunt în toi, iar frumoasa familie abia așteaptă să se mute. Bineînțeles că, printre primele camere care au fost pregătite a fost cea a micuțului ei.

În urmă cu puțin timp, Vlăduța a spus că, pe măsură ce fiul ei va crește, camera lui Iair va fi renovată, în funcție de personajele pe care le va îndrăgi.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.