Ce intampla cu planurile de nunta ale Elenei Marin cu logodnicul ei, Andrei! Barbatul dezvaluie daca va mai avea loc sau nu evenimentul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 feb 2021, 15:10
Elena Marin si Andrei planuiau sa se casatoreasca anul acesta

Elena Marin sufera foarte mult din cauza reactiilor lui Zannidache de la Survivor Romania 2021 si nu doar ea, ci si logodnicul ei, Andrei care a lamurit totul in legatura cu relatia lor.

Elena Marin si Zannidache  au avut un coflict de zile mari in editiile precedente de la Survivor Romania care s-a lasat cu multe acuzatii si plansete. Frumoasa dansatoare a fost acuzata ca s-ar reorienta catre coechipierul ei, Cosmin Stanciu avand in vedere faptul ca acasa relatia cu logodnicul ei ar cam scartai.

Logodnicul Elenei Marin vorbeste in premiera despre nunta cu Faimoasa de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin clarifica MOTIVUL pentru care Faimoasa de la Survivor Romania se teme pentru relatia ei

Atat Elena cat si Andrei au negat aceste afirmatii, ba mai mult, singurul lucru care ar fi putut interpretat a fost declaratia Elenei cum ca nu ar mai fi sigura pe intentiile logodnicului ei. Insa si acest aspect a fost lamurit de Andrei si a declarat faptul ca ei doi, inainte de plecarea Elenei la Survivor Romania 2021 ar fi avut o cearta, insa nu serioasa, ci una ca in orice cuplu,

insa niciodata nu s-a pus problema de despartire. Mai mult, Andrei a subliniat si faptul ca o iubeste la nebunie pe Elena si ca de doi ani de cand locuiesc impreuna, nu au stat despartiti niciodata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Noi suntem impreuna de doi ani si noua luni. Planuiam sa ne si casatorim, a venit pandemia si acum Survivor Romania. Conteaza foarte mult si cand vine, ca daca vine la final, eu nu mi-as dori o nunta in frig. Si atunci ar fi timpul destul de scurt sa organizam totul."

Andrei dezvaluit ce il impiedica sa faca nunta cu frumoasa Elena Marin de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin, umilinta maxima la adresa lui Zannidache! Barbatul a sarit la atac in apararea Faimoasei de la Survivor Romania 2021

Mai mult, Andrei a dezvaluit  si cateva detalii in legatura cu nunta care ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta vara. Evenimentul a fost in prima faza amanat deoarece a venit pandemia, iar acum Elena este la Survivor Romania  si depinde cat va sta.

Daca va veni mai repede acasa si daca se vor putea ocupa de eveniment in limitele permise de autoritati, atunci, cu siguranta vor face nunta, insa daca ea reuseste sa ramana pana la sfarsitul competitiei, clar nunta va fi amanata pana anul viitor si doar acesta este singurul motiv si clar nu are legatura cu scandalul de la Survivor Romania in care este implicata.

"Noi locuim impreuna de doi ani de zile, nu s-a pus problema de separare. Acolo este foarte greu si mai apar si unele indoieli. Noi suntem gelosi in linii acceptabile. Cosmin este un baiat ok, Zanni a cautat ceva. Cand esti intr-un joc de echipa si ei cum sunt 13 la omentul ala. In momentul in care Elena a zis ceva sau Cosmin a zis ceva, Zanni le-a luat din context sa poata avea o arma, sa isi poata crea un atac. Imi era teama de lucrul asta, Elena este mult prea blanda si buna pentru zilele noastre."