Ce întâmplă cu relația dintre Lorena și Laurențiu. Cum au fost surprinși foștii concurenți din Casa Iubirii la 2 noaptea

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 ian 2024, 10:54

Ce întâmplă cu relația dintre Lorena și Laurențiu. Cum au fost surprinși foștii concurenți din Casa Iubirii la 2 noaptea

Sursa: Lorena Rumbecu/Laur Suciu Instagram

Lorena și Laurențiu petrec cea mai mare parte din timp împreună, iar acum, cu ocazia weekend-ului, cei doi nu au avut somn și au pregătit ceva delicios. Despre ce să fie vorba?

Lorena și Laurențiu au participat la emisiunea „Casa Iubirii” sezonul 2, unde au format un cuplu. Povestea de dragoste dintre aceștia a continuat și în afara emisiunii, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și își petrec tot timpul împreună. 

Cum au fost surprinși Lorena și Laurențiu la 2 noaptea

În preajma weekend-ului, Lorena și Laurențiu s-au apucat de bucătăreală, dar nu la orice oră, ci la 2 noaptea. 

Cei doi îndrăgostiți au pregătit câteva fursecuri cu ciocolată.

„Ce facem noi la 2 noaptea,” a scris Lorena într-un insta-story.

„Pot să te filmez să te arăt la oameni cum bucătărești?” a întrebat-o Laurențiu pe iubita sa. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: „Asta da mamă” Laurențiu și Lorena se pregătesc să devină părinți? Fostul concurent de la Casa Iubirii a împărtășit totul pe rețelele sociale

Lorena și Laurențiu, detalii din viața de cuplu. Cei doi s-au mutat împreună

Chiar dacă puțini credeau că relația lor va funcționa în afara show-ului, Laurențiu și Lorena au decis să își împartă deja viețile și par a fi mai îndrăgostiți decât oricând.

Foștii concurenți au fost invitați pe platoul emisiunii "Culisele iubirii" pentru a împărtăși detalii despre viața lor de cuplu, discutând și despre mici neînțelegeri care pot apărea între ei. Laurențiu a dezvăluit că nu poate adormi fără prezența Lorenei și că momentul cel mai frumos al zilei pentru el este când se trezesc împreună.

Citește și: Primele imagini cu burtica de graviduță a Lorenei de la ”Casa iubirii”: ”Eu cred că o să fie băiat”. Fosta concurentă nu s-a putut abține și a postat totul

Ne completăm reciproc. Este diferit acum, dorm cu ea în fiecare noapte și stăm îmbrățișați. Diminețile sunt mai frumoase, ne trezim târziu. Pentru mine contează mult să dorm cu persoana iubită. Nu știu, piciorul sau măcar mâna să o simt. Noi mâncăm împreună mereu, petrecem mult timp”, a mărturisit Laurențiu pentru  ”Culisele iubirii”.

„Nu am auzit-o niciodată să ridice tonul.

Are așa o atitudine, gesticulează foarte mult. Am intrat într-o dimineață la baie și făcea așa cu degetele(gesticulează cu degetele). I-am și zis că mie nu-mi face așa, ce e cu atitudinea asta. Eu nu sunt nervos pe ea, eu sunt pe situație  ”, a mai spus Laurențiu despre iubita sa.