S-a ținut de cuvânt! Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei" imediat cum a ajuns în România?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 10:50
video Foto(4)

Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei"? A mers la medic imediat cum s-a întors în România.

Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei"?  Încă de când era în Turcia, Bianca i-a dezvăluit lui Livian că își dorește să treacă pragul medicului estetician, lucru care s-a și întâmplat imediat ce a ajuns în țară.

Citeste si: Livian, replică acidă chiar de ziua Biancăi: "Pune-ți o dorință care să nu..." Ce i-a zis în fața tuturor?

S-a ținut de cuvânt! Ce intervenție estetică și-a făcut Bianca de la "Puterea Dragostei" imediat cum a ajuns în România?

Bianca de la "Puterea Dragostei" pare hotărâtă să își îmbunătățească aspectul fizic, astfel că, la scurt timp după ce a ajuns în România, concurenta a mers la o clinică de chirurgie estetică pentru o nouă intervenție. Bianca a dezvăluit pe contul de instagram că de mai bine de 1 an își dorea să facă acest lucru, astfel că nu a mai avut răbdare și la doar câteva zile după întoarcerea în România s-a lăsat pe mâna specialiștilor.

Bianca a optat pentru injectarea buzelor cu acid hialuronic.

"Am decis sa optez pentru injectarea buzelor cu acid hialuronic 1ml și fire PDF care oferă contur.", a spus Bianca. 

Citeste si: Ce a primit Bianca de la Livian azi, de ziua ei de nastere? "E de la Băbăluș!"

Deși se aștepta ca prietenii de pe instagram să o felicite pentru alegerea pe care a făcut-o, Bianca a fost criticată pentru intervenția estetică.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"BIANCA, ești foarte frumoasă, să nu exagerezi cu injectări, operații, deloc. Ești PERFECTĂ, bărbații caută femeile naturale.

Vrei să ajungi ca Ligi, să ți se spună plastifiata?", a fost comentariul unui prieten.

Bianca le-a explicat prietenilor virtuali că deși acum buzele ei nu arată tocmai bine, aspectul lor se va schimba în zilele ce urmează. 

Lovitura dura pentru Bianca! Livian i-a spus in fata de ce s-au despartit. Asta l-a facut sa nu o mai vrea

Bianca indura cu greu adevarul! Livian i-a spus fara menajamente ce nu a mers intre ei si care au fost motivele care au dus la despartire.

Livian a fost nevoit sa spuna care au fost motivele care au dus la despartirea lui de Bianca. Concurentul  Puterea dragostei  a primit o pedeapsa de la Gabriel, sa spuna ce l-a determinat sa rupa relatia cu Bianca.

Usor intimidat, Livian a recunoscut ca i-ar fi fost mai usor sa ii faca Biancai o declaratie de dragoste, decat sa ii spuna in fata, in prezenta tuturor, de ce a decis sa se desparta de ea.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, sfaturi importante pentru concurenții sezonului al treilea: „Nu faceți cum am făcut eu”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.