Ce intervenție estetică vrea să își facă Oana Radu după ce s-a îngrășat din nou. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a acumulat kilograme după divorț

Autor: Diana Bostan

Oana Radu a vorbit despre lupta cu kilogramele.

Sursa: Instagram: eusuntoanaradu

Oana Radu, cunoscută nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru transformarea fizică de-a lungul anilor, a vorbit deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat în lupta cu kilogramele în plus.

Invitată de Ilinca Vandici în cadrul podcast-ului ”Te Ascult”, Oana Radu a dezvăluit faptul că și-a recăpătat puterea și încrederea după divorț. Vedeta a vorbit și despre forma ei fizică, dar și despre lupta cu kilogramele.

Citește și: „M-am simțit atât de vinovată, zici că eu făcusem ceva” Oana Radu, dezvăluiri inedite despre moartea prin incendiere a fostului ei iubit

Oana Radu este într-o formă fizică de invidiat

După ce, la un moment dat, a ajuns să cântărească 120 de kilograme, Oana a reușit să slăbească semnificativ, dar a mărturisit că bătălia cu mâncatul compulsiv nu este una ușoară. Artista a recunoscut că mâncarea a fost pentru ea o sursă de confort emoțional, pe care a asociat-o cu afecțiunea, transformând-o într-un refugiu în momentele de stres sau dificultate.

Citește și: Câți bani câștigă acum Oana Radu, după o copilărie modestă în care mama sa se împrumuta: „Am un apartament, o casă și două mașini”

În ciuda dificultăților, Oana Radu rămâne fermă în dorința sa de a rămâne sănătoasă și echilibrată. Spre deosebire de alte persoane care se simt învinse de comentariile negative primite pe platformele de social media, Oana a subliniat că nu se lasă afectată de criticile online, ci se concentrează pe propriul ei traseu.

Ea a explicat că nu se mai teme de o eventuală recădere în problemele legate de greutate, fiind convinsă că nu va mai ajunge niciodată la greutatea pe care o avea în trecut.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

„Creierul meu asocia mâncarea cu dragostea. Și fix asta fac de fiecare dată când am o problemă. E greu, trebuie să te lupți cu mâncatul ăsta compulsiv. Nu mă supără comentariile e pe TikTok. Nu am pierdut lupta cu kilogramele, eu am avut 120 de kilograme și n-o să mai ajung acolo. Oana vrea să facă cea mai bună variantă din corpul ei, dar sănătoasă, armonioasă. Vreau să fac mult sport, să mănânc sănătos”, a spus Oana Radu, în cadrul podcast-ului ”Te Ascult” cu Ilinca Vandici.

Artista recunoaște că s-a îngrășat după divorț

Un aspect pe care Oana îl critică este atitudinea societății față de oamenii care au kilograme în plus. Artista consideră că trăim într-o lume ipocrită, în care judecățile bazate pe aspectul fizic sunt foarte comune. 

Oana Radu a recunoscut, de asemenea, că a luat în greutate după divorț, dar a precizat că a fost o decizie intenționată.

Deși este mulțumită de felul în care arată, vedeta și-a exprimat planurile de a face un „transfer de grăsime” pentru a-și îmbunătăți anumite aspecte ale siluetei, dar a insistat că acest detaliu este unul personal.

Citește și: “După divorț nu m-am îngrășat din cauza stresului, ci am sărbătorit”: De ce s-a îngrășat Oana Radu, de fapt, după divorțul de Cătălin Dobrescu

„ Ca și kilograme, eu mă simt perfect în forma asta. Și sunt sigură, deși nu recunosc, că multe femei și-ar dori să arate ca mine. M-am îngrășat după divorț, dar a fost o îngrășare intenționată. Bine...pregătesc și eu un transfer de grăsime, dar asta rămâne între noi”, a mai spus artista.

Artista dorește să continue să lucreze la corpul ei, dar într-un mod sănătos, prin sport și o alimentație echilibrată, păstrându-și în același timp echilibrul mental și încrederea în sine.