Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am mici ajustări”

Autor: Diana Ghita

Carmen Sălciua a vorbit despre operațiile ei

Sursa: Captură YouTube

Carmen de la Sălciua, celebra interpretă de manele și muzică de petrecere, a fost invitată, recent, în cadrul unui interviu cu jurnalista Mara Bănică.

La emisiunea „Povești de Film, cu Mara Bănică”, printre alte subiecte, Carmen de la Sălciua a fost întrebată despre intervențiile estetice pe care le are, iar aceasta s-a arătat dispusă să dezvăluie ce ajustări faciale și-a făcut.

Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua

La un moment dat, Mara Bănic ă a adus vorba de doctor, în discuția cu invitata ei, iar înainte de a trece la alte subiecte, prezentatoarea a vrut să afle despre intervențiile estetice pe care le-a făcut, până în prezent, artista: „Te

injectezi? Îți faci buzele?”.

Carmen de la Sălciua a dezvăluit că, până de curând, a avut acid în buze, însă a decis să și-l scoată. De asemenea, aceasta a mai explicat că singura operație o are la nas, iar la nivelul feței a făcut doar niște mici schimbări, minim invazive, despre care a susținut că le fac multe femei.

Citește și: Ea este sora artistei Carmen de la Sălciua. Cum se înțeleg cele două, dar și cum a reacționat Daniela când a aflat că sora ei se mărită: „Mi-a zis înainte cu trei zile”

„Chiar ieri mi-am scos tot acidul (n.r. din buze). Am intervenții, doar o rinoplastie, ca și operație, în rest am mici ajustări”,  a povestit cântăreața, în cadrul interviului cu Mara Bănică.

De asemenea, Carmen a ținut să sublinieze că respectivele intervenții nu sunt exagerate și că nu îi schimbă fizionomia, ba din contră, au fost făcute „cu bun simț”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

De ce nu vrea Carmen de la Sălciua să-și mai facă alte operații

Însă, în prezent, invitata a mărturisit că nu-și mai dorește să schimbe nimic la ea, prin operații, întrucât nu mai simte nevoia, iar gândirea ei s-a schimbat foarte mult, în comparație cu mentalitatea pe care o avea atunci când a ajuns a cunoscut celebritatea.

„Acum probabil că o să spun nu, pentru că trăiesc o altfel de înțelepciune.

Poate în perioada când îmbrățișam succesul ăla nebun doream să fac de toate, să-mi cumpăr de toate. Dar acum, după ce toate s-au așezat și mulțumesc Lui Dumnezeu că sunt un om împlinit sufletește, altele sunt prioritățile”,  a mai spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: Mara Bănică a făcut relatări tulburătoare din perioada în care a fost corespondent de război: ,,Am văzut moartea! Au tras în noi!''

În continuare, Mara Bănică a întrebat-o cum a reușit să treacă peste momentele grele și să ajungă ceea ce este în prezent, însă invitata ei nu a putut să-i dea un răspuns concret, întrucât îi este greu să-și explice cum le-a depășit: „Nu știu cum am reușit să le gestionez”.