Ce intervenții estetice are Ilinca Vandici. Prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” a spus lucrurilor pe nume

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 29 apr 2022, 21:35

Ce intervenții estetice are Ilinca Vandici. Prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” a spus lucrurilor pe nume

Sursa: Captură YouTube

Ilinca Vandici se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune ale momentului. În emisiunea ”Detectorul de minciuni” prezentată de Oana Radu, prezentatoarea Tv a dezvăluit ce intervenții estetice și-a făcut de-a lungul timpului.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune. Aflată în postura de prezentatoare a show-ului ”Bravo, ai stil!” a reușit să ajungă foarte repede la sufletul celor de acasă, care o urmăres cu entuziasm. Invitată în emisiunea ”Detectorul de minciuni”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, Ilinca Vandici a răspuns extrem de sincer la întrebarea legată de intervențiile sale estetice.

Este Ilinca Vandici adepta operațiilor estetice

Oana Radu a întrebat-o pe Ilinca Vandici dacă are operații estetice. Prezentatoarea celui mai iubit show de modă din România, „Bravo, ai stil!”, a răspuns extrem de sincer și nu s-a ferit să recunoască că din când în când mai trece pragul cabinetului medicului estetician.

”A, da, bineînțeles.

Am intervenție la nivelul sânilor de implant mamar. (n.r Atât?) Atât, operații estetice. Intervenții estetice am și din acelea. Botox îmi pun o dată pe an în frunte. Nu sunt adepta neapărat, pentru că nu simt că am nevoie acum. Cred că acum doi ani de zile mi-am pus și acid hialuronic în buze, de atunci nu”,
a spus Ilinca Vandici la Detectorul de minciuni. 

Citeste si: Ilinca Vandici: „Am fost părăsită de un iubit. Am suferit foarte mult, am plâns mult” Ce s-a întâmplat între cei doi după mai mulți ani

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ilinca Vandici își asumă că a ajuns pe mâinile medicului estetician, însă intervențiile pe care și le-a făcut sunt de bun-simț și nu are de gând să exagereze. Vedeta este de părere că nu este momentul să-și facă mai multe operații, căci îi place cum arată în acest moment.

Prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil!” se bucură de un real succes, ultimii ani din viața ei s-au dovedit extrem de productivi și se mândrește cu realizările ei.

Citeste si: Ilinca Vandici, declarație controversată despre căsnicia ei: „Nu vreau sa zic asta! Lui Andrei i-aș ierta absolut ORICE”